021.4721244 info@letovanje.info

Vila VASILIKI Polihrono

vila Vasiliki Polihrono 1

Vila VASILIKI Polihrono

Vila Vasiliki Polihrono se nalazi se na 300 metara od plaže a u dvorištu punom zelenila. Raspolaže skromnim dvoprostornim apartmanima 1/3+2 smeštenim u prizemlju kuće. U spavaćoj sobi je jedan grčki ležaj (115 cm) i jedan klasičan ležaj a u kuhinjskom delu kauč predviđen za smeštaj jedne odrasle osobe i jednog deteta. Svi apartmani su sa kupatilom, TV-om i terasom.
Apartman 1/3+1 je na prvom spratu kuće. Takođe je dvoprostorni, sa grčkim (115 cm)I standardnim krevetom u spavaćoj sobi i još jednim standardnim ležajem u kuhinjsko trpezarijskom delu. Apartman je sa klima uređajem (uključen u cenu), sa SAT TV-om i velikom terasom. Vila (ne i svaka smeštajna jedinica posebno) poseduje sopstveni bežični internet sa jednim ruterom pa u skladu sa tim ne možemo garantovati jačinu signala.
GPS koordinate kuće: 40º00’51.85’’ N 23º31’45.96’’ E

[nggallery id=43]


cene cenovnik


Tokom letovanja u mestu Polihrono dostupni dostupni su Vam sledeći izleti:
Grčko veče, krstarenje zalivom Toroneos, manastiri Meteora, najlepše plaže Toroneosa, pećina Petralona, Solun, Sveta Gora, Vodeni park – Waterland.

Ponuda smeštaja u letovalištu Polihrono
Ponuda hotela u Grčkoj
Ponuda svih letovališta u Grčkoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Polihrono:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”100″ tax_term=”122″ tax_operator=”0″ order=”asc”]Ponuda apartmana u mestu Polihrono[/su_posts]