021.4721244 info@letovanje.info

Vila MEANDROS Potos

vila Meandros Potos Tasos

Vila Meandros Potos se nalazi u srcu mesta, iz Limenarije ubrzo nakon ulaska u Potos, a pre benzinske pumpe, sa desne strane magistrale, ugledaćete plavu kapiju za ulazak u dvorište ove vile. U prostranom dvorištu nalazi se nekoliko jednospratnih objekata, od kojih su tri u zakupu agencija KOMPAS.
Prvi objekat sadrži dva duplex apartmana (6+1) i to: u visokom prizemlju jedan koji poseduje jedan trokrevetni (br.1) i jedan četvorokrevetni studio (br.2), i na prvom spratu drugi, iste strukture studija (br. 3 i br. 4). Trokrevetni studiji raspolažu sa jednim francuskim i jednim singl ležajem, a četvorokrevetni sa jednim francuskim ležajem i jednom sofom iz koje se izvlači još jedan ježaj. Kuhinje su izdvojene u hodniku. Ovi duplex apartmani su idealni za velike porodice ili za dve porodice koje letuju zajedno. Dakle, raspolažete sa dve potpuno odvojene sobe, dva kupatila, dve kuhinje, dva frizidera, dva klima i TV uredjaja, dve terase, puno komfora i privatnosti.
Drugi objekat sadrži takodje dva velika duplexa (7 osoba), u visokom prizemlju prvi duplex čini trokrevetni studio (br. 5) i četvorokrevetni studio (br. 6) i na prvom spratu drugi duplex iste strukture sastoji se od studija (br. 7 i br. 8). Trokrevetni studio ima jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj, a četvorokrevetni studio ima dva bračna ležaja. Četvorokrevetni studio ima kuhinju u okviru sobe, dok trokrevetni studio ima kuhinju izvan sobe, u hodniku. Takodje raspolažete sa velikim konforom, kao i u prvom objektu.
Treći objekat ima dva studija u visokom prizemlju. Jedan je trokrevetni sa jednim francuskim i jednim singl lezajem (br. 9) i drugi četvorokrevetni sa jednim francuskim i krevetom na sprat (br. 10). Kuhinje su u okviru sobe. Na spratu je isti raspored kao u prizemlju (br. 11 i br. 12).
Sve smeštajne jedinice imaju TV i klima uređaj, fen, kupatilo, kuhinju, terasu. Nameštaj je nov, higijena je odlicna, lokacija ne moze biti bolja. Terase su prostrane. Parking je u okviru dvorišta (10-tak parking mesta) što je velika prednost za Potos, dvorište je lepo uređeno, sa zidanim roštiljem, zelenilom. Vlasnici su veoma ljubazni i predustretljivi. Meandros je od plaže udaljen svega 150 m, a nekoliko koraka od šetalista, pekare, super-marketa, svih prodavnica, restorana i svega što Potos nudi. Velika prednost ovog smeštaja je u tome sto je u srcu grada, a potpuno zašticen od buke i saobraćaja. Tako, ukoliko želite da budete u centru zbivanja, blizu svih sadržaja, a na mirnoj lokaciji, Meandros je odličan izbor.

GPS 40°36´44.01´´N – 24°36´22.37´´Ecene cenovnik


Ponuda smeštaja na ostrvu Tasos

Ponuda hotela u Grčkoj

Ponuda svih letovališta u Grčkoj

Ponuda svih letovališta za sezonu 2015.

Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale smeštaje na ostrvu Tasos:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”45″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”141″ tax_operator=”0″ order=”asc”]ponuda smeštaja Tasos[/su_posts]