021.4721244 info@letovanje.info

Vila APOSTOLIS Olympic Beach

Vila APOSTOLIS Olympic Beach je vila sa tradicijom, ima fantastičnu lokaciju, u šetališnoj zoni i praktično na plaži (30m).

vila Apostolis Olympic beach

vila Apostolis Olympic beach

Struktura: Na prvom spratu su studiji (br. 1,3,4,5,6,7) i apartman (br. 2) a na drugom spratu studiji (br. 8,10,11,12,13,14) i apartman (br. 9).
Opis: Studiji su za dve odnosno tri, apartmani su za pet osoba i sadrže kupatilo, čajnu kuhinju (rešo sa dva grejna polja, frižider i osnovni potreban pribor), terasu, tv. U apartmanima su francuski (dva standardna spojena) i jedan standardni u jednoj sobi, i francuski ležaj u drugoj sobi. Kreveti u trokrevetnim studijima su standardni singli (za jednu osobu) i francuski (za dve osobe), a u dvokrevetnim studijima su dva standardna ležaja. Posteljina se menja na 5 dana. Peškiri i ostali higijenski pribor nisu sastavni deo studija/apartmana (potrebno je poneti sopstveni) i čistoću studija održava sam korisnik.
Dodatni sadržaji: Vila poseduje lift. Odmah preko puta vile je parking.
Klima uređaj: Doplata na licu mesta 5 € po smeštajnoj jedinici.

GPS 40°14´13.07´´N – 22°35´12.40´´E

vila Apostolis Olympic beach


cene cenovnik


Ponuda smeštaja u mestu Olympic beach
Ponuda hotela u Grčkoj
Ponuda svih letovališta u Grčkoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.


Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Olympic beach:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”45″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”290″ tax_operator=”0″ order=”asc”]Olympic beach apartmani[/su_posts]