021.4721244 info@letovanje.info

Vila APOLON Olympic beach

Vila APOLON Olympic beach se nalazi na odličnoj lokaciji, na 50 m od plaže, u šetališnoj zoni.

Vila APOLON Olympic beach

Vila APOLON Olympic beach

Struktura: Na prvom spratu vile nalaze se dva dvokrevetna (br. 3 i 4) sa pogledom na dvorišnu stranu sa dva standardna ležaja i trokrevetni studiji (br. 1.i 2) sa pogledom na šetališnu ulicu sa jednim francuskim i jednim standardnim ležajem. Na drugom spratu vile raspored je isti, dvokrevetni studiji (br. 7 i 8) i trokrevetni studiji (br. 5 i 6).
Opis: Novoizgrađena dvospratnica, poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije. Svi studiji poseduju: kupatilo sa tušem, mini opremljenu kuhinju sa osnovnim priborom u sklopu studija, klima uređaj (korišćenje se doplaćuje 5 € dnevno po uređaju ), TV, terasu sa garniturom za sedanje. Na prvom spratu vile nalaze se dva dvokrevetna (br. 3 i 4) sa pogledom na dvorišnu stranu sa dva standardna ležaja i trokrevetni studiji (br. 1.i 2) sa pogledom na šetališnu ulicu sa jednim francuskim i jednim standardnim ležajem. Na drugom spratu vile raspored je isti, dvokrevetni studiji (br. 7 i 8) i trokrevetni studiji (br. 5 i 6). Zamena posteljine je na 5 dana, a peškiri i ostali higijenski pribor nisu sastavni deo studija/apartmana (ponesite sopstveni) i čistoću studija održava sam korisnik.
Dodatni sadržaji: Vila poseduje lift. Parking je 30 metara od vile.
Klima uređaj: Doplata na licu mesta 5 € po smeštajnoj jedinici.

GPS koordinate 40°14´15.05´´N – 22°35´12.08´´Ecene cenovnik


Ponuda smeštaja u mestu Olympic beach
Ponuda hotela u Grčkoj
Ponuda svih letovališta u Grčkoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.


Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Olympic beach:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”45″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”290″ tax_operator=”0″ order=”asc”]Olympic beach apartmani[/su_posts]