021.4721244 info@letovanje.info

Marmaris

MARMARIS

letovanje 2016.

MarmarisMarmaris je veoma popularno letovalište u Turskoj, nalazi na granici Sredozemnog i Egejskog mora i smešteno je u zalivu sa zelenim brdima u pozadini. Ovaj prostrani zaliv je pod bujnom vegetacijom i neodoljivo podseća na Jadran. Marmaris je udaljen oko 150 km od aerodroma u Bodrumu. Sudeći po istoričaru Herodotu tvrđava u Marmarisu datira još iz 3000 god. p.n.e. Danas je Marmaris jedna od najvećih marina sa velikim brojem luksuznih jahti poznata po svojoj reputaciji kao najbolja i najsigurnija na istočnom Mediteranu. Marmaris krase i lepo uređene plaže, sa ležaljkama i suncobranima i velikim brojem ugostiteljskih objekata. U blizini se nalaze brojni spomenici kulture, kao što su Efes, Milet, Pamukale, do kojih se organizuju fakultativni izleti.

Ičmeler je izuzetno popularan turistički gradić koji je povezan sa Marmarisom, smešteno je u velikoj i lepoj uvali, okruženo borovom šumom koja se proteže uz dugu peščanu plažu. Plaža u Ičmeleru važi za najlepšu u regiji.Celo mesto je posvećeno isključivo turizmu sa izuzetno uređenom infrastrukturom koju čine hoteli, restorani, prodavnice. Sa Marmarisom je odlično povezan lokalnim dolmušima koji saobraćaju na nekoliko minuta.Toplo i čisto more, duge peščane plaže, raznovrsne, cenom pristupačne, trgovine i zanatske radnje, dobro organizovana dnevna i noćna zabava, uz tradicionalno bogatu ugostiteljsku ponudu, učinili su ovaj kraj izuzetno popularnim za turiste iz mnogih zemalja.

Letovanje MARMARIS

Pored letovališta Marmaris u ponudi za letovanje 2016. nalaze se poznata turistička mesta u Turskoj, kao što su: Kušadasi, Bodrum, Marmaris, Sarimsakli, Alanja, Antalija, Lara, Kemer, Side i Belek.

[su_tabs][su_tab title=”Autobusom”]

 

[/su_tab]

[su_tab title=”Avionom”]

[/su_tab]
[/su_tabs]