021.4721244 info@letovanje.info

Belek

BELEK

letovanje 2016.

BelekBelek je novo, moderno turističko naselje udaljeno 30 min. od Antalije. Tu se nalaze najluksuzniji hoteli na dugim peščanim plažama, okruženim borovim šumama, eukaliptusima, i divno uredjenim baštama. Okolina Beleka je jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica, a posebno je poznata sova, koja je ujedno i zaštitni simbol grada Beleka. Ovaj luksuzni turistički centar je i raj za ljubitelje golfa. Tereni, koji su obično obeleženi u borovoj šumi, se nalaze oko 40 km od Antalije – Nacionalni golf klub sa 18 rupa za profesionalne igrače i 9 rupa za amatere. Na ovim terenima se održavaju brojna svetska takmičenja. Borove šume, duge peščane plaže i luksuzni hoteli, magična su formula uspeha Beleka kao turističke destinacije za probirljivu klijentelu.

Letovanje TurskaLetovanje Belek Turska

Letovalište ima jednu od najlepših plaža na turskoj obali. Plaža je javna, duga, bela peščana i o njenom kvalitetu najbolje svedoči nagrada “Plava zastava”. Idealna je za decu jer se na njoj nalazi i opremljeno igralište za decu, a veliku pažnju privlače i Troj aqua park i delfinarijum. Klima u Beleku je tipična mediteranska i karakterišu je duga, topla leta (300 sunčanih dana godišnje), a voda je mirna , topla, tirkizna. Iako važi za mirno, porodično mesto, ne izostaju mogućnosti za dobar provod. Nema puno noćnih klubova i barova, ali su oni veoma popularni i posećeni zbog kvalitetnog pića i zabave koja traje do kasno u noć. Za ljubitelje šopinga na raspolaganju je šoping centar u samom centru Beleka sa puno butika, prodavnica suvenira, a subotom se održava veliki bazar gde možete po jeftinim cenama (cenkanje je neizostavno) kupiti svilu, pamuk, kožnu galanteriju, košulje, tašne, tepihe… Takodje za samo 30 minuta dolmušem (mini bus) možete doći do Antalije koja predstavlja pravi raj za šoping.

Od izleta preporučujemo: krstarenje brodom, tursko kupatilo, tursko veče, jednodnevni izlet u Izraelu, rafting (splavarenje), obilazak Antalije i Duden vodopada i šoping tura, Troya šou, Manavgat reka koja se uliva u more i Manavgat vodopad…

Pored Beleka u ponudi za letovanje 2016. nalaze se poznata turistička mesta u Turskoj, kao što su: Kušadasi, Bodrum, Marmaris, Sarimsakli, Alanja, Antalija, Lara, Kemer i Side.

[mks_dropcap style=”letter” size=”52″ bg_color=”#ffffff” txt_color=”#1e73be”]Hoteli u letovalištu Belek[/mks_dropcap]

[su_spacer size=”40″]

[su_posts posts_per_page=”100″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”440″ tax_operator=”0″ order=”asc”]Letovanje Belek – ponuda hotela[/su_posts]