021.4721244 info@letovanje.info

Santa Suzana

SANTA SUZANA – SANTA SUSANNA

letovanje 2016.

Santa SuzanaSanta Suzana je letovalište sa dugačkom peščanom plažom, brojnim hotelima sa jedne strane i kristalno čistim morem sa druge strane. Povezano je sa Malgrat de Marom, a od Barselone je udaljeno oko 50 km sa kojom je povezano redovnom železničkom linijom. U toku letnjih meseci postoji veliki broj vodenih sportova i aktivnosti na plaži, a uz malo zalaganje možete pronaći i neke od skrivenih uvala duž obale.

U ponudi za letovanje Španija 2016. nalaze se poznata turistička mesta: Ljoret de Mar, Malgrat de Mar, Kalelja, kao i ostrva Majorka i Ibica

Do ovog letovališta možete organizovano doći autobusom ili avionom.

[su_spacer]

Ponuda hotela

[su_spacer]

[pt_view id=”9ed845e45e”]

FAKULTATIVNI IZLETI TOKOM BORAVKA NA KOSTA BRAVI/MARESME:

BARSELONA PANORAMIKA:
Celodnevni izlet do Barselone, obilazak grada fascinantne arhitekture Antonia Gaudia: Sagrada Familia, Park Guelj, Diagonal, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, luka sa Kolumbovim spomenikom, Rambla, Katalonski trg, Santa Kruz (Eulalia), gotska četvrt. Slobodno vreme. Povratak na Kosta Bravu u večernjim satima.

BARSELONA MAGICA:
Polazak iz hotela u 13:30h. Dolazak u Barselonu. Obilazak stadiona „Kamp Nou“ i poseta najvećem Akvarijumu na Sredozemlju. Mogućnost odlaska u Špansko selo. Slobodno vreme. U večernjim časovima odlazak na „Magične fontane”. Specijalni program muzike, svetla i vode. Povratak na Kosta Bravu u kasnim večernjim časovima.

FIGUERAS:
Polazak iz hotela u 08:30h. Dolazak u Figueras i poseta muzeja Salvadora Dalija. Muzej je jedinstven u svetu po svojim fascinantnim eksponatima. Povratak na Kosta Bravu u popodnevnim časovima.

FLAMENCO SHOW:
Večernji program uz mnoštvo muzike i flamenka kao i uz neograničeno konzumiranje sangrije i šampanjca učiniće Vam nezaboravan doživljaj.

VITEŠKE IGRE:
Ukoliko želite da se vratite u srednjovekovnu Španiju gde ćete večerati bez pribora, piti sangriju i gledati borbu vitezova onda je ovaj izlet odličan izbor

KOSTA BRAVA:
Obilazak predivnog grada Tossa De Mara i tvrđave iz XIV veka.Obilazak botaničke bašte i vinarije gde se mogu probati i kupiti odlična španska vina.

Cene fakultativnih izleta i ulaznica (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

Barselona Panoramica – 25€ odrasli, 15€ deca;
Barselona Magica – 15€ odrasli, 10€ deca;
Kamp Nou – 23€ odrasli, 17€ deca;
Špansko selo – 10€ odrasli, 8€ deca;
Akvarijum – 20€ odrasli, 15€ deca;
Flamenko šou – 25€ odrasli, 15€ deca;
Diskoteka (7 večeri) – 10€,
Figueras – 25€ odrasli, 15€ deca;
Kosta Brava – 15€ odrasli, 10€ deca.
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika

[su_gmap width=”1100″ address=”santa sussana, spain”]Mapa[/su_gmap]