021.4721244 info@letovanje.info

Malgrat de Mar

MALGRAT DE MAR

letovanje 2016.

Malgrat de MarMalgrat de Mar jedno od najlepsih letovališta Katalonije. Izuzetne peščane plaže, prelepo more i mir u ovom letovalištu privlače mnogobrojne turiste koji dolaze na odmor, porodično. Povezano je sa Santa Suzanom, a od Barselone je udaljeno oko 50 km sa kojom je povezano redovnom železničkom linijom.

Costa Brava (Divlja obala), se prostire na 200 km, severno od Barselone prema francuskoj granici. Njena priroda, klima i istorijsko nasleđe, uz prelepu obalu koju zapljuskuje moćni Mediteran, čine je jednom od najatraktivnijih letovališta u Evropi.

U ponudi za letovanje Španija 2016. nalaze se poznata turistička mesta: Ljoret de Mar, Santa Suzana, Kalelja, kao i ostrva Majorka i Ibica

Boravak u letovalištima regije Costa Brava možete iskoristiti za jedan od lepih izleta, kao što su: celodnovno razgledanje Barselone, Barselona- magične fontane, Figueras- muzej Salvador Dali- Empuriabrava, Flamenko, viteške igre, …

[su_spacer]

PONUDA HOTELA

[su_spacer]

[pt_view id=”b3b9a9a0fe”]

[su_spacer]

FAKULTATIVNI IZLETI TOKOM BORAVKA NA KOSTA BRAVI/MARESME:

BARSELONA PANORAMIKA:
Celodnevni izlet do Barselone, obilazak grada fascinantne arhitekture Antonia Gaudia: Sagrada Familia, Park Guelj, Diagonal, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, luka sa Kolumbovim spomenikom, Rambla, Katalonski trg, Santa Kruz (Eulalia), gotska četvrt. Slobodno vreme. Povratak na Kosta Bravu u večernjim satima.

BARSELONA MAGICA:
Polazak iz hotela u 13:30h. Dolazak u Barselonu. Obilazak stadiona „Kamp Nou“ i poseta najvećem Akvarijumu na Sredozemlju. Mogućnost odlaska u Špansko selo. Slobodno vreme. U večernjim časovima odlazak na „Magične fontane”. Specijalni program muzike, svetla i vode. Povratak na Kosta Bravu u kasnim večernjim časovima.

FIGUERAS:
Polazak iz hotela u 08:30h. Dolazak u Figueras i poseta muzeja Salvadora Dalija. Muzej je jedinstven u svetu po svojim fascinantnim eksponatima. Povratak na Kosta Bravu u popodnevnim časovima.

FLAMENCO SHOW:
Večernji program uz mnoštvo muzike i flamenka kao i uz neograničeno konzumiranje sangrije i šampanjca učiniće Vam nezaboravan doživljaj.

VITEŠKE IGRE:
Ukoliko želite da se vratite u srednjovekovnu Španiju gde ćete večerati bez pribora, piti sangriju i gledati borbu vitezova onda je ovaj izlet odličan izbor

KOSTA BRAVA:
Obilazak predivnog grada Tossa De Mara i tvrđave iz XIV veka.Obilazak botaničke bašte i vinarije gde se mogu probati i kupiti odlična španska vina.

Cene fakultativnih izleta i ulaznica (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

Barselona Panoramica – 25€ odrasli, 15€ deca;
Barselona Magica – 15€ odrasli, 10€ deca;
Kamp Nou – 23€ odrasli, 17€ deca;
Špansko selo – 10€ odrasli, 8€ deca;
Akvarijum – 20€ odrasli, 15€ deca;
Flamenko šou – 25€ odrasli, 15€ deca;
Diskoteka (7 večeri) – 10€,
Figueras – 25€ odrasli, 15€ deca;
Kosta Brava – 15€ odrasli, 10€ deca.
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika

MAPA

[su_gmap width=”940″ address=”malgrat de mar, spain”]Malgrat de Mar, Španija[/su_gmap]