021.4721244 info@letovanje.info

Ljoret de Mar

LJORET DE MAR

letovanje 2016.

Ljoret de Mar je jedno od najposećenijih u Španiji. Udaljeno je od Barselone oko 70 km sa kojom je povezano redovnom autobuskom i železničkom linijom. Ljoret de Mar j jedno je od najlepših letovališta na Sredozemnom moru. Odiše izuzetnom atmosferom i zabavom. Duge peščane plaže su javne i nije obavezan zakup ležaljki i suncobrana.

Ljoret de Mar Španija

U ovom delu Kosta Brave svoj odmor provodi više od 200.000 turista iz celog sveta, Britanci, Francuzi, Nemci… Vikendom se broj turista udvostručuje jer je Ljoret de Mar poznat, kao grad u kom vrvi od noćnog života. Dnevna letnja temperatura je 30-35 C, noći su oko 20 C, što je razlog da vrlo malo hotela ima klima uređaje. Kategorije španskih hotela nije uporediva sa objektima unutar centralne Evrope. Španci više ulažu u prateće sadržaje nego u smeštaj.

Ljoret de Mar Španija

Plaže su javne, zakup ležaljki i suncobrana nije obavezan i dodatno se naplaćuje. Moderna turistička infrastruktura, učinila je Kosta Bravu najpoznatijom španskom destinacijom, koja je poznata po izuzetno burnom noćnom životu.

Ljoret de Mar Španija

U ovom letovalištu Kosta Brave Vam nikad neće biti dosadno, jer za svakoga ima po nešto. Mnoštvo prodavnica, restorana, kafića, klubova, diskoteka, galame, gužve i zabave, (gde ništa nije skandal) vam omogućavaju dobar provod. Mesto ima nekoliko velikih peščanih plaža, odakle polaze brodovi na izlete u obližnja mesta. Ulice su žive i pune turista tokom 24 sata, pa ako želite veći mir, bolje se opredelite za hotele koje su van centralne zone mesta. Saživite se sa Evropom, vidite kako se evropljani predaju uživanjima u svoje slobodno vreme. Posebno je interesantan mlađoj populaciji zbog svog izuzetnog noćnog života.

Ljoret de Mar Španija

U ponudi za letovanje Španija 2016. nalaze se poznata turistička mesta: Santa Suzana, Malgrat de Mar, Kalelja, kao i ostrva Majorka i Ibica

PONUDA HOTELA

[pt_view id=”d06b93bd8c”]

FAKULTATIVNI IZLETI TOKOM BORAVKA NA KOSTA BRAVI/MARESME:

BARSELONA PANORAMIKA:
Celodnevni izlet do Barselone, obilazak grada fascinantne arhitekture Antonia Gaudia: Sagrada Familia, Park Guelj, Diagonal, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, luka sa Kolumbovim spomenikom, Rambla, Katalonski trg, Santa Kruz (Eulalia), gotska četvrt. Slobodno vreme. Povratak na Kosta Bravu u večernjim satima.

BARSELONA MAGICA:
Polazak iz hotela u 13:30h. Dolazak u Barselonu. Obilazak stadiona „Kamp Nou“ i poseta najvećem Akvarijumu na Sredozemlju. Mogućnost odlaska u Špansko selo. Slobodno vreme. U večernjim časovima odlazak na „Magične fontane”. Specijalni program muzike, svetla i vode. Povratak na Kosta Bravu u kasnim večernjim časovima.

FIGUERAS:
Polazak iz hotela u 08:30h. Dolazak u Figueras i poseta muzeja Salvadora Dalija. Muzej je jedinstven u svetu po svojim fascinantnim eksponatima. Povratak na Kosta Bravu u popodnevnim časovima.

FLAMENCO SHOW:
Večernji program uz mnoštvo muzike i flamenka kao i uz neograničeno konzumiranje sangrije i šampanjca učiniće Vam nezaboravan doživljaj.

VITEŠKE IGRE:
Ukoliko želite da se vratite u srednjovekovnu Španiju gde ćete večerati bez pribora, piti sangriju i gledati borbu vitezova onda je ovaj izlet odličan izbor

KOSTA BRAVA:
Obilazak predivnog grada Tossa De Mara i tvrđave iz XIV veka.Obilazak botaničke bašte i vinarije gde se mogu probati i kupiti odlična španska vina.

Cene fakultativnih izleta i ulaznica (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

Barselona Panoramica – 25€ odrasli, 15€ deca;
Barselona Magica – 15€ odrasli, 10€ deca;
Kamp Nou – 23€ odrasli, 17€ deca;
Špansko selo – 10€ odrasli, 8€ deca;
Akvarijum – 20€ odrasli, 15€ deca;
Flamenko šou – 25€ odrasli, 15€ deca;
Diskoteka (7 večeri) – 10€,
Figueras – 25€ odrasli, 15€ deca;
Kosta Brava – 15€ odrasli, 10€ deca.
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika

[su_gmap width=”1100″ address=”lloret de mar, spain”]Ljoret[/su_gmap]