021.4721244 info@letovanje.info

Kalelja

KALELJA – CALELLA

letovanje 2016.

Kalelja je letovalište koje je najbliže Barseloni, oko 40 km sa kojom je povezano redovnom železničkom linijom.

Kalelja je letovalište koje je najbliže Barseloni, oko 40 km sa kojom je povezano redovnom železničkom linijom. Stari deo grada, zadržao je dosta od prvobitnog šarma – uske kamene ulicice, stare zgrade i spomenike kao i tradicionalni način života. Odlikuje ga dugačka plaža, mnoštvo radnji, restorana i barova. Sa odličnim izborom vodenih sportova i zabava na plažama, internacionalnim restoranima i bogatim noćnim životom, ovo je destinacija koju rado biraju kako tinejdžeri tako i porodice sa decom.

Do ovog letovališta možete organizovano doći autobusom ili avionom.

U ponudi za letovanje Španija 2016. nalaze se poznata turistička mesta: Ljoret de Mar, Santa Suzana, Malgrat de Mar, kao i ostrva Majorka i Ibica

[su_spacer]

Ponuda hotela

[su_spacer]

[pt_view id=”bdc624387e”]

[su_spacer]

FAKULTATIVNI IZLETI TOKOM BORAVKA NA KOSTA BRAVI/MARESME:

BARSELONA PANORAMIKA:
Celodnevni izlet do Barselone, obilazak grada fascinantne arhitekture Antonia Gaudia: Sagrada Familia, Park Guelj, Diagonal, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, luka sa Kolumbovim spomenikom, Rambla, Katalonski trg, Santa Kruz (Eulalia), gotska četvrt. Slobodno vreme. Povratak na Kosta Bravu u večernjim satima.

BARSELONA MAGICA:
Polazak iz hotela u 13:30h. Dolazak u Barselonu. Obilazak stadiona „Kamp Nou“ i poseta najvećem Akvarijumu na Sredozemlju. Mogućnost odlaska u Špansko selo. Slobodno vreme. U večernjim časovima odlazak na „Magične fontane”. Specijalni program muzike, svetla i vode. Povratak na Kosta Bravu u kasnim večernjim časovima.

FIGUERAS:
Polazak iz hotela u 08:30h. Dolazak u Figueras i poseta muzeja Salvadora Dalija. Muzej je jedinstven u svetu po svojim fascinantnim eksponatima. Povratak na Kosta Bravu u popodnevnim časovima.

FLAMENCO SHOW:
Večernji program uz mnoštvo muzike i flamenka kao i uz neograničeno konzumiranje sangrije i šampanjca učiniće Vam nezaboravan doživljaj.

VITEŠKE IGRE:
Ukoliko želite da se vratite u srednjovekovnu Španiju gde ćete večerati bez pribora, piti sangriju i gledati borbu vitezova onda je ovaj izlet odličan izbor

KOSTA BRAVA:
Obilazak predivnog grada Tossa De Mara i tvrđave iz XIV veka.Obilazak botaničke bašte i vinarije gde se mogu probati i kupiti odlična španska vina.

Cene fakultativnih izleta i ulaznica (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

Barselona Panoramica – 25€ odrasli, 15€ deca;
Barselona Magica – 15€ odrasli, 10€ deca;
Kamp Nou – 23€ odrasli, 17€ deca;
Špansko selo – 10€ odrasli, 8€ deca;
Akvarijum – 20€ odrasli, 15€ deca;
Flamenko šou – 25€ odrasli, 15€ deca;
Diskoteka (7 večeri) – 10€,
Figueras – 25€ odrasli, 15€ deca;
Kosta Brava – 15€ odrasli, 10€ deca.
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika

[su_gmap width=”1100″ address=”calella, spain”]Mapa[/su_gmap]