021.4721244 info@letovanje.info

Ibica

Letovanje Ibica

letovanje ibica,ibica spanijaIbica je ostrvo u Sredozemnom moru, sa divnim plažama, ali, ipak, Ibica je najpoznatija po noćnom životu zbog čega privlači turiste iz celog sveta, Ibica je prava španska prestonica zabave i idealan izbor za sve kojima su zabava i dobar provod najvažniji na odmoru. Ibica garantuje zabavan provod, opuštajući odmor na suncu na preko 80 plaža duž ostrva, boravak u luksuznim hotelima i vilama, uživanje u sportovima na vodi i naravno ludu zabavu u nekom od svetski poznatih klubova. Paša, Spejs, El Divino, Amnezija… Ako žudite za dobrim provodom onda ste na pravom mestu, top klubovi, najbolji di džejevi, sveža i uzbudljiva lica, poznate ličnosti, učiniće Vaš boravak nezaboravnim. Pored party odredišta, veliki deo ostrva je registrovan od strane UN-a kao svetska baština i zaštićen od komercijalizacije i razvoja. Obidjite statuu Isusa, monografski muzej, katedralu Sv.Marije, Dalt Vila stari deo grada, doživite nezaboravan zalazak ili izlazak sunca u kafeu Del Mar na plaži… Oprobajte se u svim vodenim sportovima, tenisu, paintball-u, surfovanju, paraglajdingu, jahanju.

Najpoznatija plaža Las Salinas nalazi se na jugu ostrva i dobro je povezana s ostatkom ostrva. Ne propustite posetiti i ostale plaže, kraljice dnevnih odmora – Talamanka, Figueretas i Playa den Bossa. Na južnoj strani ostrva, svakako je nemoguće ne spomenuti simbo lIbice – Es Vedra, impozantna stena u moru, visoka 400 m sa skoro uspravnim stranama. Možete uživati u pogledu sa divne male uvale Cala d`Hort. Ostrvska izreka glasi: “Da bi se verovalo, mora se videti”.
Ipak, ono čime Ibica i dalje neumoljivo privlači sve okorele ljubitelje dobrog provoda su mesta gde je garantovan najluđi provod, u Calle dela Virgen u staroj lučkoj četvrti sa brojnim barovima, ili u velikim diskotekama izvan grada. Najveća koncentracija butika na tako malom prostoru. Obidjite butike kvalitetne odeće, parfema, keramičkih proizvoda, seksi igračaka, alkoholnih pića Ibice, čarobnih i nesvakidašnjih suvenira…
Ibica će Vas očarati u svakom pogledu i nateraće Vas da na njoj ostavite poslednji gram snage igrajući do zore uz najslobodnije i najatraktivnije klabere sveta.