021.4721244 info@letovanje.info

ŠPANIJA

Španija je sinonim za uživanje u suncu, dobroj hrani, gostoprimstvu i umeću življenja, ali i u otkrivanju njenog bogatog kulturnog i istorijskog nasleđa, u kojima su razne civilizacije tokom istorije pronalazile svoj dom.

Letovanje u Španiji

Španija je Evropska država koja se na Pirinejskom poluostrvu. Pored nje na istom poluostrvu nalaze se Portugal i Andora. Glavni grad Španije je Madrid. Na jugu i istoku zapljuskuje je Sredozemno more, a Atlantski okean na severu i severozapadu. Službeni jezik je španski, ali se u pojedinim regionima govori katalonski, baskijski i galicijski jezik. U sastavu Španije se takodje nazale dva arhipelaga Balearska ostrva u Sredozemnom moru i Kanarska ostrva u Atlantskom okeanu.

Španija je sinonim za uživanje u suncu, dobroj hrani, gostoprimstvu i umeću življenja, ali i u otkrivanju njenog bogatog kulturnog i istorijskog nasleđa, u kojima su razne civilizacije tokom istorije pronalazile svoj dom. U Španiji ćete uživati i u dobroj kuhinji. Ukusna kuhinja, atmosfera u malim restoranima i gostoprimljivo stanovništvo pružaju potpuni užitak. Gaspaćo, paelja i tortilja su tipični španski specijaliteti koji se služe širom zemlje.

U ponudi za letovanje Španija nalaze se poznata turistička mesta: Ljoret de Mar, Santa Suzana, Malgrat de Mar, Kalelja, kao i ostrva Majorka i Ibica…

Španija, letovanje Španija
Španija, letovanje Španija
Španija, letovanje Španija

LETOVALIŠTA U ŠPANIJI

Costa Brava

Costa Brava, ili u slobodnom prevodu Divlja obala, poznata je po letovalištima Ljoret de Mar, Santa Suzana, Malgrat de Mar i Kalelja.

Mallorca

U najpoznatijim turstičkim zonama ostrva Majorka kao što su Can Pastilla, Playa de Palma, El Arenal, Magaluf, Palma Nova ili Paguera, koji će svojim sadržajem zadovoljiti sve ljubitelje prirode.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte
Petra Drapšina 31
21000 Novi Sad, Srbija
+381 21 4721244
+381 61 4721244
info@letovanje.info

pošaljite nam poruku

4 + 9 =