021.4721244 info@letovanje.info

Mikonos

Letovanje ostrvo Mikonos

Letovanje ostrvo Mikonos 2015., letovanje na Mikonosu, leto na MikonosuMikonos se nalazi u centralnom delu Egejskog mora i pripada ostrvskoj grupi Kiklade. Mikonos je istovremeno i glavni grad i nalazi se na zapadnom delu ostrva,gde se nalazi i luka.Suprotnosti karakterisu celo ostrvo, pa je sa jedne strane mir i tisina,a sa druge buka talasa koji udaraju o zidove kuca u Alevkantri,u delu koji se naziva mala Venecija. U glavnom gradu arhitektura je prepoznatljiva – kuće s ravnim krovovima, plava vrata i prozori, uske popločane ulice, bajkoviti cvetni balkoni daju slikovit i čaroban doživljaj.Jedno od najvaznijih obelezja grada su svakako stare vetrenjace iz XVI veka koje stoje u nizu,okrenute moru,a sacuvano ih je 7 od 10 i predstavljaju pravi simbol Mikonosa. Jedno od najpoznatijih grčkih ostrva, svet glamura i zabave, zlatnog peska i noćnih klubova, slavnih i bogatih, svet kontrasta i boja.

Plaže na Mikonosu su poznate zbog predivnog zlatnog peska i kristalno čistog mora i po brojnim sportskim i turističkim sadržajima zbog kojih je dan na plaži zabava sam po sebi. Većina plaža nalazi se na južnoj strani ostrva,dok plaže na severnoj obali ostrva nisu tako dobro organizovane, na njima je manje posetilaca i zbog toga su prikladne za one koji žele da uživaju u miru. Sve su peščane i zaštićene od jakih udara vetra i zbog toga su pune kupača tokom sezone. Najpoznatije su Paradise i Super Paradise, jer se na njima organizuju najbolje žurke na plaži.Noćni život Mikonosa je vrlo uzbudljiv i jedan je od glavnih razloga razvoja turizma na ostrvu, zbog čega ovo ostrvo često upoređuju sa Ibizom.

[su_gmap width=”940″ address=”mikonos, greece”]

Ponuda putnog osiguranja

Upitnik

Slanje upitnika ne znači i automatski potvrđenu rezervaciju. Popunite upitnik i pošaljite rezervaciju. Kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku…

Vaše ime (obavezno)

Kontakt telefon (obavezno)

Vaša e-mail adresa (obavezno)

Zanima me smeštaj u mestu:

Objekat:

Smeštaj / vrsta sobe:
1/11/21/31/41/51/61/71/8

Polazak ili prijava u hotel

Povratak ili odjava iz hotela

Broj odraslih putnika

Broj dece 2-12 godina

Broj dece do 2 godine

Vrsta prevoza
autobusomavionomsopstvenim prevozom

Napomena

Kako bi izbegli zlonamerne poruke popunite polja
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.