021.4721244 info@letovanje.info

Hoteli GRČKA – pretraga

Hoteli GRČKA - pretraga

Poštovani putnici,
zahvaljujemo se na ukazanom poverenju.
Predstavljamo Vam rezervacioni sistem uz pomoć kojeg možete samostalno, u udobnosti svog doma, pronaći aranžman za godišnji odmor koji će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama i potrebama Vama dragih osoba.

Kako bi Vam pomogli da na najbolji način pronađete odgovarajuće rešenje za godišnji odmor pročitajte par saveta u vezi korišćenja aplikacije za pretragu smeštaja.
– U samom vrhu možete izabrati jednu od ponuđenih država čiji se smeštajni objekti nalaze u pretrazi,
– nakon toga možete odabrati jedan ili više tipova odmora,
– nakon toga izaberite jedno ili više mesta (ili regija) za odmora,
– nakon toga možete izabrati vrstu i kategoriju smeštaja,
– zatim sledi opcija za bržu pretragu određenog hotela, gde direktno upisujete ime hotela za koji ste zainteresovani,
– na osnovu prethodno unešenih kriterijuma, sledi lista objekata koji se nalaze u ponudi
– ostaje zatim da odaberete datum dolaska na destinaciju, a nakon toga i krajnje planirani dolazak (interesantno onima kojima odgovara više datuma dolaska u određenom periodu- u suprotnom neka oba datuma budu ista)
– nakon toga prijavljujete broj i uzrast putnika (adults- odrasli/ children- dete)
– u sledećoj koloni birate broj noćenja
– zatim sledi izbor usluge u hotelu (All – sve uključeno, BB- noćenje sa doručkom, FB- pun pansion, HB- polupansion, RR- najam sobe ili apartmana)
– nakon što ste popunili gore navedeno ostaje da kliknete na zeleno dugme TOUR SEARCH i sačekate da Vam sistem prikaže spisak objekata na osnovu odabranih kriterijuma

Dobijene cene iskazane u evrima, a plaćanje se vrši uplatom aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po kursu poslovne banke na dan uplate.

Naravno, ostajemo Vam na usluzi za sva pitanja i savete u vezi rezervacionog sistema, kao i svih aranžmana iz naše ponude.