021.4721244 info@letovanje.info

Hotel SHERWOOD CLUB Kemer

hotel Sherwood Club Kemer

hotel Sherwood Club Kemer

– ima 5* i u pitanju je club hotel bungalovskog tipa koji se nalazi u oblasti Goynuk, na 5 km od Kemera i na sopstvenoj plaži. Sve sobe su sa TWC-om, balkonom, klima uređajem, TV-om, telefonom, mini-barom, fenom i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela se nalazi glavni restoran, nekoliko a-la carte restorana i barova, spa & wellness centar, fitnes, bazen, aquapark, mini-klub za decu, klub za tinejdžere i diskoteku. Animacioni tim svakodnevno organizuje aerobik, vaterpolo, muzička i mnoga druga dešavanja. Postoji mogućnost mnogih sportova na vodi, a oprema se može rentirati u hotelu. Usluga: ULTRA All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).
www.sherwoodclubkemer.com

Kemer se nalazi u Antalijskom zalivu, 40 kilometara zapadno od Antalije i jedno je od najpoznatijih i najluksuznijih letovališta Turske. Kemer je spoj tri prirodne lepote- mora, planine i borove šume, što ga čini harmoničnim mestom za odmor duha i tela.


cene cenovnik


Ponuda smeštaja u Kemeru
Ponuda svih letovališta u Turskoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2015.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale hotele u Kemeru:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”100″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”457″ tax_operator=”0″ order=”asc”]hoteli u Kemeru[/su_posts]