021.4721244 info@letovanje.info

Hotel SENTIDO PHENICIA Hammamet 4*

Hotel SENTIDO PHENICIA Hammamet se nalazi u južnoj turističkoj zoni, 5 km udaljen od centra Hamameta, na prelepoj peščanoj plaži i okružen raskošnim parkom

hotel Sentido Phenicica Hammamet

LOKACIJA:
Hotel se nalazi u južnoj turističkoj zoni, 5 km udaljen od centra Hamameta, na prelepoj peščanoj plaži i okružen raskošnim parkom površine 9 hektara. Do glavnog grada Tunisa ima 60 km. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko sat vremena, a od Monastira oko dva sata.

HOTELSKA PONUDA:
Jedan od najstarijih i najpoznatijih hotela u Tunisu koji svojim sadržajima i uslugom prevazilazi zvaničnu kategorizaciju. Pored recepcije i prostranog lobija, gostima su na raspolaganju nekoliko tematskih restorana i barova, bar na plazi, nekoliko butika i prodavnica. Hotel poseduje zatvoreni i dva otvorena bazena, od kojih se jedan greje tokom zimskog perioda, 5 teniskih terena, fitnes centar, teren za golf (udaljen najviše 3 km), igraonica, spa i wellness centar, dečije igralište, stoni tenis, pikado, mini golf, animatori, noćni klub sa di-džejem.

SMEŠTAJ:
Hotel ima 391 sobu koje su udobne i moderno uređene, klimatizovane, svaka sa terasom ili balkonom i pogledom na baštu ili more, kupatilom, fenom, satelitskom TV-om, minibarom, kuvalom za čaj i kafu, telefonom i sefom (uz doplatu).

USLUGA:
All inclusiva usluga je na bazi švedskog stola.


cene cenovnik


Ponuda svih letovališta u Tunisu
Ponuda svih letovališta za sezonu 2015.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale hotele u Tunisu:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”45″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”431″ tax_operator=”0″ order=”asc” orderby=”title”]hoteli u Tunisu[/su_posts]