021.4721244 info@letovanje.info

Hotel IRO Hersonissos **

Hotel IRO Hersonissos se nalazi u širem centru Hersonisosa, na oko 150 m od plaže.

hotel Iro Hersonissos Krit

hotel Iro Hersonissos Krit

U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen i sef (posebno se plaća). Sve sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, klima uređajem (posebno se plaća), frižiderom (na zahtev-ograničen broj, na licu mesta u hotelu i posebno se plaća) i balkonom ili terasom. Usluga: noćenje sa doručkom/doručak švedski sto – samoposluživanje/ ili polupansion / doručak – švedski sto – samoposluživanje, večera – meni/.

www.irohotel.com/

hotel Iro Hersonissos Krit

Hersonisos se nalazi na oko 25 km istočno od Herakliona, glavnog grada Krita. Ranije malo ribarsko selo danas je jedna od najpopularnijih destinacija na Kritu poznata po dugim peščanim plažama, restoranima, tavernama i noćnom životu.

Krit je najveće grčko ostrvo dužine oko 260 km. Krit ima blagu mediteransku klimu i oko 300 sunčanih dana godišnje. Krase ga mnoge uvale, rtovi i duge peščane plaže sa čistim i toplim morem.

cene cenovnik

Ponuda ostalih hotela na Kritu…
Ponuda za letovanje u Grčkoj…
Ponuda za letovanje 2016…

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”100″ tax_term=”251″ tax_operator=”0″ order=”asc” orderby=”title”]Letovanje Krit[/su_posts]