021.4721244 info@letovanje.info

Hotel HILTON Djardini Naksos

Hotel HILTON Djardini Naksos se nalazi na plaži u centru Rekanatija. Od centra Đardini Naksosa je udaljen 800m. U blizini su mnogobrojni restorani, barovi i prodavnice.

Hotel HILTON Djardini Naksosa

Hotel HILTON Djardini Naksosa

Kategorija: 4*

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto).

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 290 soba, koje su prostrane i udobne. Standarne sobe opremljene su kupatilom, klima uređajem, mini-barom, telefonom, fenom za kosu, SAT TV-om.

Sadržaj hotela: U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, plaža (ležaljke i suncobrani se doplaćuju), otvoren bazen i Spa & Wellness Centar koji nudi (uz doplatu) korišćenje saune, đakuzija, parnog kupatila, fitnes centra, masaže i druge tretmane. Hilton je među najelegantinijim hotelima na obali Đardini Naksosa, kombinuje relaksaciju i aktivan odmor.

Doplate: Za polupansion, sobu sa balkonom i pogledom na more

Hotel HILTON Djardini Naksosa

Sicilija je najveće, najživopisnije i najintrigantnije ostrvo Mediterana zbog svoje istorije duge tri milenijuma, očaravajuće prirode, bogate kulturne baštine i živopisnih sela. Svakako ne propustite da probate sicilijanska vina, čuvene kanole – najpoznatiju lokalnu poslasticu pravljenu od sira „rikota“.


cene cenovnik


Ponuda smeštaja na ostrvu Sicilija
Ponuda svih letovališta u Italiji
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale hotele na ostrvu Sicilija:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”100″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”476″ tax_operator=”0″ order=”asc”]ponuda hotela – Sicilija[/su_posts]