021.4721244 info@letovanje.info

Hotel GRANADA LUXURY RESORT and SPA Alanja

hotel Granada Luxury Alanja 6

hotel Granada Luxury Alanja

– ima 5* i nalazi se u oblasti Okurdžalar, na oko 30 km od centra Alanje. Hotel ima usku plažu i ponton koji se koristi kao prostor za plažu. Sve sobe su sa TWC-om, sefom, fenom, telefonom, klima uređajem, mini-barom, SAT TV-om, balkonom. U sklopu hotela nalazi se više restorana, barova, zatvoren bazen, otvoreni bazeni sa odeljkom za decu i toboganom, SPA centar, tereni za odbojku na pesku, tenis, pikado, stoni tenis, fitnes centar, prodavnica, tursko kupatilo, sauna, internet caffe, konferencijske sale, diskoteka i mogućnost mnogih sportova na vodi. U blizini hotela se nalazi i Alara grand bazar. Usluga: ULTRA All inclusive ( sve uključeno – prema hotelskim pravilima).
www.granada.com.tr

Iz Alanje se organizuju mnogobrojni izleti kao što su krstarenje brodom, jeep safari, tursko kupatilo, rafting, tursko veče, Pamukkale, obilazak Izraela, Antalije, Sidea, Perge, Gazipaše i pećine lažni svet Aspendosa, Troya šou, Manavgat vodopad, akva park, pećina Damlatas, reka Dimcaj.
Noćni provod u ovom gradu je nezaboravan.


cene cenovnik


Ponuda smeštaja u Alanji
Ponuda svih letovališta u Turskoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2015.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale hotele u Alanji:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”45″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”439″ tax_operator=”0″ order=”asc” orderby=”title”]hoteli u Alanji[/su_posts]