021.4721244 info@letovanje.info

Hotel GANITA HOLIDAY CLUB HV1 Alanja

hotel Ganita Holiday club Alanja 3

hotel Ganita Holiday club Alanja

– ima 5* i nalazi se u oblasti Okurdžalar, na oko 30 km od Alanje. Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade i 40 vila, i poseduje sopstvenu plažu. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om, telefonom, klima uređajem, balkonom, mini-barom i sefom (posebno se plaća – na licu mesta). U sklopu hotela nalazi se dva restorana, nekoliko barova, bazeni za odrasle i decu, kompleks tobogana i igralište za decu, mini-klub, tursko kupatilo, sauna, tereni za košarku, fudbal i odbojku na plaži, diskoteka, wellness centar. U okviru usluge postoji mogućnost mnogih sportova na vodi, uz doplatu. Usluga: All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

Iz Alanje se organizuju mnogobrojni izleti kao što su krstarenje brodom, jeep safari, tursko kupatilo, rafting, tursko veče, Pamukkale, obilazak Izraela, Antalije, Sidea, Perge, Gazipaše i pećine lažni svet Aspendosa, Troya šou, Manavgat vodopad, akva park, pećina Damlatas, reka Dimcaj.
Noćni provod u ovom gradu je nezaboravan.


cene cenovnik


Ponuda smeštaja u Alanji
Ponuda svih letovališta u Turskoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2015.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale hotele u Alanji:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”45″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”439″ tax_operator=”0″ order=”asc” orderby=”title”]hoteli u Alanji[/su_posts]