021.4721244 info@letovanje.info

Hotel FAME RESIDENCE GOYNUK Kemer

hotel Fame Residence Goynuk Kemer

hotel Fame Residence Goynuk Kemer

– ima 4* i nalazi se na oko 10 km od centra Kemera. Poseduje sopstvenu plažu koja je udaljena 90 m od hotela. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, telefonom, fenom, klima uređajem, mini-barom i sefom (posebno se plaćaju – na licu mesta) i većina sa balkonom. U sklopu hotela se nalazi glavni restoran, a-la carte restoran, nekoliko barova, bazen sa toboganom za decu i odrasle, mini-klub, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, kao i teren za mali fudbal. Animacioni tim svakodnevno organizuje sportske aktivnosti, a postoji i mogućnost sportova na vodi, uz doplatu. Usluga: All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).
www.famehotels.com

Kemer se nalazi u Antalijskom zalivu, 40 kilometara zapadno od Antalije i jedno je od najpoznatijih i najluksuznijih letovališta Turske. Kemer je spoj tri prirodne lepote- mora, planine i borove šume, što ga čini harmoničnim mestom za odmor duha i tela.


cene cenovnik


Ponuda smeštaja u Kemeru
Ponuda svih letovališta u Turskoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2015.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale hotele u Kemeru:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”100″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”457″ tax_operator=”0″ order=”asc”]hoteli u Kemeru[/su_posts]