021.4721244 info@letovanje.info

Hotel EL KANTAOUI CENTAR Port El Kantaoui 4*

hotel El Kantaoui centar Port el Kantaoui

hotel El Kantaoui centar Port el Kantaoui

 

LOKACIJA:
Ovaj orijentalni, gradski hotel nalazi se između Soussa i Port el Kantaouia, na 350 metara od marine i šetališta Port el Kantaouia. Udaljen je 8 km od centra Soussa. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, a od Enfide i Monastira oko 35 minuta. Posebna prednost ovog hotela je izuzetno povoljan položaj nadomak marine Port el Kantaoui i svih sadržaja za dnevnu i noćnu zabavu. Do privatne preščane plaže udaljene oko 150 m, dolazi se ulicom pored hotela, ne kroz hotelski kompleks. Na 100 metara od hotela nalazi se veliki Aqua Park a u neposrednoj blizini nalazi se i dečiji luna park.

HOTELSKA PONUDA:
Hotel u afričkom stilu, nekada je pripadao lancu Vincci hotela. U okviru hotela se nalaze recepcija, menjačnica, bankomat, suvenirnica, manji supermarket, igraonica, frizerski salon, praonica veša, glavni restoran, a la carte restoran, pizzerija, lobby bar, bar na plaži, fast food restoran na bazenu, mavarski caffe, English pub, American piano bar.

SPORT I ZABAVA:
Sala za bridž, stoni tenis, bilijar sala, igralište za decu sa animimacijama tokom celog dana i večeri. Hotel ima otvoreni bazen na krovu zgrade kao i dečiji bazen. Takodje ima zatvoreni bazen sagradjen u rimskom stilu sa jacuzzijem, saunom i parnim kupatilom. Od ostalih sadržaja ima teretanu, saunu, SPA centar. Korišćenje suncobrana i ležaljki na plaži i pored bazena je besplatno. Wi-Fi je dostupan na svim javnim mestima u hotelu i ne naplaćuje se dodatno.

SMEŠTAJ:
Hotel ima 347 prostranih soba od kojih svaka soba ima klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, SAT TV, kupatilo, fen za sušenje kose, kuhinju, mini bar, frižider i sef (uz doplatu), balkon ili terasu.

USLUGA:
Usluga je all inclusive, na bazi švedskog stola prema hotelskim pravilima.


cene cenovnik


Ponuda svih letovališta u Tunisu
Ponuda svih letovališta za sezonu 2015.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale hotele u Tunisu:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”45″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”431″ tax_operator=”0″ order=”asc” orderby=”title”]hoteli u Tunisu[/su_posts]