021.4721244 info@letovanje.info

Hotel EFTALIA VILLAGE Alanja

hotel Eftalia Village Alanja 2

hotel Eftalia Village Alanja

– ima 5* i nalazi se u oblasti Turkler na 17 km od centra grada, i na oko 100 m od plaže od koje ga deli ulica, do koje se stize mostićem. Hotel se sastoji iz više blokova. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, fenom, balkonom, TV-om, sefom (posebno se plaća) i mini barom (posebno se plaća). U sklopu hotela se nalazi glavni restoran, a-la carte restoran, pet barova, internet lobi, bazen sa toboganima, igralište i mini klub za decu,odbojka na plaži, tenis, fitnes, mini fudbal, animacioni program i mogućnost brojnih sportova Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).
www.eftaliahotels.com

Iz Alanje se organizuju mnogobrojni izleti kao što su krstarenje brodom, jeep safari, tursko kupatilo, rafting, tursko veče, Pamukkale, obilazak Izraela, Antalije, Sidea, Perge, Gazipaše i pećine lažni svet Aspendosa, Troya šou, Manavgat vodopad, akva park, pećina Damlatas, reka Dimcaj.
Noćni provod u ovom gradu je nezaboravan.


cene cenovnik


Ponuda smeštaja u Alanji
Ponuda svih letovališta u Turskoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2015.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale hotele u Alanji:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”45″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”439″ tax_operator=”0″ order=”asc” orderby=”title”]hoteli u Alanji[/su_posts]