021.4721244 info@letovanje.info

Hotel EFTALIA AQUA RESORT Alanja

hotel Eftalia Aqua resort Alanja

hotel Eftalia Aqua resort Alanja

– ima 5* i nalazi se u oblasti Turkler na 17 km od Alanje i na oko 100 m od plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, TV-om, telefonom, fenom, mini barom, balkonom i sefom (posebno se plaća). Hotel sadrži glavni restoran, tri a-la carte restorana, tri snack restorana, pet barova, poslastičarnicu, spa centar, internet kafe, bazen za decu i odrasle, manji aqua park, tenis, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, mogućnost brojnih sportova na vodi, dnevne i večernje animacije. Usluga: ULTRA All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).

Iz Alanje se organizuju mnogobrojni izleti kao što su krstarenje brodom, jeep safari, tursko kupatilo, rafting, tursko veče, Pamukkale, obilazak Izraela, Antalije, Sidea, Perge, Gazipaše i pećine lažni svet Aspendosa, Troya šou, Manavgat vodopad, akva park, pećina Damlatas, reka Dimcaj.
Noćni provod u ovom gradu je nezaboravan.


cene cenovnik


Ponuda smeštaja u Alanji
Ponuda svih letovališta u Turskoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2015.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale hotele u Alanji:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”45″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”439″ tax_operator=”0″ order=”asc” orderby=”title”]hoteli u Alanji[/su_posts]