021.4721244 info@letovanje.info

Hotel DELTA BEACH Bodrum

hotel Delta beach Bodrum

hotel Delta beach Bodrum

– ima 5* i u pitanju je hotelski kompleks sastoji se iz nekoliko objekata i nalazi se u mestu Yalikavak, na 20km od Bodruma, i nalazi se na samoj plaži. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, TV-om, sefom (posebno se plaća), telefonom, fenom, mini barom i većina sa balkonom. U sklopu hotela se nalazi nekoliko restorana i barova, diskoteka, nekoliko bazena za odrasle i decu, manji akvapark, spa centar, market, dečji klub, animacija, frizerski salon, fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, tereni za košarku, tenis, mini fudbal, mogućnost sportova na vodi. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).
www.deltabeachresort.com

Bodrum je izuzetno lep mediteranski grad, a ujedno je i najstariji turistički centar Turske. Brojne prodavnice duž ulica, šoping centar, bazar na kome je obavezno cenkanje čine Bodrum najboljim gradom za šoping na turskoj rivijeri.


cene cenovnik


Ponuda smeštaja u Bodrumu
Ponuda svih letovališta u Turskoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2015.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale hotele u Bodrumu:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”100″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”441″ tax_operator=”0″ order=”asc”]letovanje Bodrum – ponuda hotela[/su_posts]