021.4721244 info@letovanje.info

Hotel CRYSTAL DE LUXE RESORT and SPA Kemer

hotel Crystal de luxe Kemer

hotel Crystal de luxe Kemer

– ima 5* i nalazi se u užem centru Kemera, na oko 70 m od sopstvene plaže, od koje ga deli ulica i park. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, balkonom, telefonom, klima uređajem, mini-barom, fenom i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela se nalazi glavni restoran, kao i nekoliko a-la carte restorana i barova, bazen sa odeljkom za decu, fitnes centar, mini-klub za decu, diskoteka, spa & wellness centar, tursko kupatilo i sauna. Postoji mogućnost raznih sportova na vodi (uz doplatu), a organizuju se animacione i tematske večeri nekoliko puta u toku nedelje. U neposrednoj blizini hotela nalaze se diskoteke te molimo putnike da imaju to u vidu. Usluga: ULTRA All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).
www.crystalhotels.com.tr

Kemer se nalazi u Antalijskom zalivu, 40 kilometara zapadno od Antalije i jedno je od najpoznatijih i najluksuznijih letovališta Turske. Kemer je spoj tri prirodne lepote- mora, planine i borove šume, što ga čini harmoničnim mestom za odmor duha i tela.


cene cenovnik


Ponuda smeštaja u Kemeru
Ponuda svih letovališta u Turskoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2015.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale hotele u Kemeru:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”100″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”457″ tax_operator=”0″ order=”asc”]hoteli u Kemeru[/su_posts]