021.4721244 info@letovanje.info

Hotel CHRISTIANA BEACH Stalis ***

Hotel CHRISTIANA BEACH Stalis se nalazi u Stalisu, na samoj plaži.

Hotel Christiana Beach Stalis Krit

Hotel Christiana Beach Stalis Krit

Sastoji se iz četiri zgrade. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen, dečiji bazen. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, TV-om, telefonom, klima uređajem (posebno se plaća), mini frižiderom i balkonom ili terasom. Usluga: noćenje sa doručkom/doručak švedski sto – samoposluživanje / ili polupansion / doručak i večera švedski sto – samoposluživanje/.

www.christianabeach.com/christianabeach/home.asp

Hotel Christiana Beach Stalis Krit

Stalis se nalazi na oko 35 km istočno od Herakliona, glavnog grada Krita i na oko 10 km Hersonisosa od koga se razlikuje po ne tako živom noćnom provodu pa ga predivne peščane plaže sa dugim plićakom pogodnim za decu čine idealnim mestom za porodice sa decom i sve one koji žele nešto mirniji odmor.

Krit je najveće grčko ostrvo dužine oko 260 km. Krit ima blagu mediteransku klimu i oko 300 sunčanih dana godišnje. Krase ga mnoge uvale, rtovi i duge peščane plaže sa čistim i toplim morem.

cene cenovnik

Ponuda ostalih hotela na Kritu…
Ponuda za letovanje u Grčkoj…
Ponuda za letovanje 2016…

Pogledajte ostale smeštaje na ostrvu Krit:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”100″ tax_term=”251″ tax_operator=”0″ order=”asc” orderby=”title”]Letovanje Krit[/su_posts]