021.4721244 info@letovanje.info

Hotel BIO SUITES Retimno ****

Hotel BIO SUITES Retimno se nalazi u centru Retimna, na oko 130 m plaže.

hotel Blo Suites Retimno Krit

hotel Blo Suites Retimno Krit

U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen, dečiji bazen, sauna, stoni tenis, teretana. Hotel poseduje Superior sobe (dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem), Junior suite (porodična soba – jedna ili dve prostorije, odgovarajuce kvadrature za 4 osobe sa minimum 2 osnovna i 2 pomoćna lezaja ili sofom na razvlačenje) i family suite (porodična soba – odgovarajuće kvadrature za 2 – 4osobe, koja se sastoji se od dve spavaće sobe i dnevnog boravka). Sve smeštajne jedinice su opremljene sa TWC-om, TV-om, čajnom kuhinjom, telefonom, sefom (posebno se plaća), klima uređajem i balkonom ili terasom Usluga: polupansion / doručak i večera švedski sto – samoposluživanje/.

www.biohotel.gr

hotel Blo Suites Retimno Krit

Mesto Retimno se nalazi na oko 80 km od Herakliona. Datira još iz Rimskog perioda da bi kasnija vladavina Mletačke republike ostavila privlačnu arhitekturuj da danas u njoj uživaju mnogobrojni turisti. Retimno je i univerzitetski centar uskih primorskih ulica u centru, punim barova i kafića.

Krit je najveće grčko ostrvo dužine oko 260 km. Krit ima blagu mediteransku klimu i oko 300 sunčanih dana godišnje. Krase ga mnoge uvale, rtovi i duge peščane plaže sa čistim i toplim morem.

cene cenovnik

Ponuda ostalih hotela na Kritu…
Ponuda za letovanje u Grčkoj…
Ponuda za letovanje 2016…

Pogledajte ostale smeštaje na ostrvu Krit:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”100″ tax_term=”251″ tax_operator=”0″ order=”asc” orderby=”title”]Letovanje Krit[/su_posts]