021.4721244 info@letovanje.info

Hotel BELVEDERE Ohrid

Hotel BELVEDERE Ohrid se nalazi na 4 km od centra grada, u prekrasnoj borovoj šumi, na samo 100m od jezera.

Hotel Belvedere Ohrid

Hotel BELVEDERE Ohrid

Kategorija: 4*

Sadržaji: Hotel raspolaze sa 86 dvokrevetnih soba i 5 apartmana, restoran, salu za seminare, aperitiv bar, antikvarnicu i sopstveni parking.

Smeštaj: Svaka soba je opremljena sa klima uredjajem, kablovskom televizijom, mini bar, besplatnom internet konekcijom, direktnom telefonskom linijom, kupatilo, balkon.

Usluga: Ishrana: doručak-švedski sto, večera-meni.

Specijalna ponuda kompleksa “Belvedere” je internacionalna i tradicionalna kuhinja u restoranu “Belvedere” koji se nalazi u centru grada

[su_spacer size=”20″]

cenovnik apartmani

[su_spacer size=”20″]

cenovnik hoteli

[su_spacer size=”20″]

Ohrid spada u najlepše i najpoznatije odmaralište u Makedoniji. Smatra se najatraktivnijim gradom, muzejem na otvorenom i centrom pravoslavne duhovnosti. Ohridsko jezero spada u jedno od najčistijih u Evropi, sa više vrsta flore i faune. Danas je moderan turistički centar, sa velikim brojem ugostiteljskih objekata i najkvelitetnijem smešajem koji smo izabrali za Vaš odmor. Brojni su nacionalni i specijalizovani restorani, kafici, diskoteke, što će Vaš odmor učiniti još zabavnijim.


Kompletna ponuda za letovanje u Makedoniji…
Kompletna ponuda za letovanje 2016…
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte kompletnu ponudu smeštaja na Ohridskom jezeru:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”100″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”466″ tax_operator=”0″ order=”asc”]Smeštaj na Ohridu[/su_posts]