021.4721244 info@letovanje.info

Hotel Alejandria HSM Majorka

Hotel Alejandria HSM Majorka

Hotel Alejandria HSM Majorka

Kategorija: 3*
Lokacija: Hotel se nalazi u oblasti Playa de Palma, obnovljen je 2010. godine i nudi dobar standard usluga, modernijeg izgleda. Izdvaja se po svojoj lokaciji, u neposrednoj je blizini plaže, 400 metara od centra jedne od najživljih letovališta na Majorci.
Usluga: Polupansion – doručak i večera (švedski sto).
Sadržaj hotela: Hotel ima restoran, recepciju koja radi 24h, bar, terasu sa bazenom za odrasle sa posebnim prostorom za decu, okružen ležaljkama i suncobranima. Na raspolaganju je medicinska služba, menjačnica, internet pristup, wi-fi internet, TV sala, sef. Mogucnost iznajmljivanja bicikala i automobila, u blizini hotela su golf tereni.
Smeštaj: Hotel ima renovirane dvokrevetne i jednokrevetne sobe. Sve sobe imaju kupatilo, telefon, SAT TV, Wi-Fi (uz doplatu), balkon i sef.
Doplate: Korišćenje sefa. Mogućnost doplate za pun pansion.

Playa de Palma se nalazi na oko 10 km od Palme i na oko 5 km od internacionalnog aerodroma, Son Sant Žoana. Popularno je zbog kristalno čistog tirzinog mora i dugih peščanih plaža.


cene cenovnik


Ponuda smeštaja na ostrvu Majorka
Ponuda svih letovališta u Španiji
Ponuda svih letovališta za sezonu 2015.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale hotele na ostrvu Majorka:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”100″ taxonomy=”post_tag” tax_term=”490″ tax_operator=”0″ order=”asc”]Letovanje Majorka – ponuda hotela[/su_posts]