021.4721244 info@letovanje.info

Hotel AKTIA LOUNGE Stalis Krit *****

Hotel AKTIA LOUNGE Stalis se nalazi u Stalisu, na plaži.

Hotel AKTIA LOUNGE Stalis Krit

Hotel AKTIA LOUNGE Stalis Krit

U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova , bazen, đakuzi, masaža,sauna,spa,animacioni tim, fitnes centar. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene sa TWC-om, TV-om , telefonom, mini barom, sefom (posebno se plaća), klima uređajem i balkonom ili terasom. Napomena: Hotel ne prima osobe mlađe od 14 godina. Usluga: polupansion / doručak i večera švedski sto – samoposluživanje/.

Hotel AKTIA LOUNGE Stalis Krit

Stalis se nalazi na oko 35 km istočno od Herakliona, glavnog grada Krita i na oko 10 km Hersonisosa od koga se razlikuje po ne tako živom noćnom provodu pa ga predivne peščane plaže sa dugim plićakom pogodnim za decu čine idealnim mestom za porodice sa decom i sve one koji žele nešto mirniji odmor.

Krit je najveće grčko ostrvo dužine oko 260 km. Krit ima blagu mediteransku klimu i oko 300 sunčanih dana godišnje. Krase ga mnoge uvale, rtovi i duge peščane plaže sa čistim i toplim morem.

cene cenovnik

Ponuda ostalih hotela na Kritu…
Ponuda za letovanje u Grčkoj…
Ponuda za letovanje 2016…

Pogledajte ostale smeštaje na ostrvu Krit:

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” posts_per_page=”100″ tax_term=”251″ tax_operator=”0″ order=”asc” orderby=”title”]Letovanje Krit[/su_posts]