021.4721244 info@letovanje.info

Sivota

SIVOTA GRČKA

apartmani i hoteli – letovanje 2016.

Sivota letovanje 2016.

Sivota Grčka. Sivota koju još nazivaju i grčkim Karibima se nalazi između Igumenice i Parge i poznata je po skrivenim plažama i malim uvalama gde će svako naći svoje mesto za uživanje i kupanje.
Pripada opštini Tesprotija koja se proteže na oko 1.500 kvadratnih kilometara i pripada oblasti Epir. Sa terasa hotela i  apartmana koji su okrenuti ka moru vide se grčka ostrva Paksos, Antipaksos i Krf, do kojih se trajektom ili feribotom stiže za samo četrdesetak minuta. Obala je vijugava sa mnostvo stenovitih uvala u kojima se nalaze prelepe pescane plaze sa belim peskom i prozirnim morem…. Mesto je amfiteatralno raspoređeno na okolne brežuljke i spušta se ka centralnoj promenadi i lučici sa jahtama i ribarskim brodićima.
Savršeni klimatski uslovi, mediteransko rastinje uz razuđenu obalu i četinari na obodima planinskih masiva i brojni maslinjaci na posetioce deluju opijajuće.

Sivota je udaljena od Novog Sada oko 1040 km, a od Beograda oko 950 km.

Zahvaljujući predivnim zelenim pejzažima i lepom plavom moru Sivota je idealno mesto za porodični odmor ali i savršen kutak za zaljubljene zbog svoje čarobne romantike.
Kada sunce zađe, potone u more iza Sivote, krenite u šetnju po živopisnoj luci, odsednite u nekoj taverni i uživajte u tradicionalnoj kuhinji i domaćem vinu.

Sivota Grčka – ponuda apartmana

[pt_view id=”9a32d5a768″]


[pt_view id=”d19568c1e7″]

Sivota Grčka – ponuda hotela

U ponudi za letovanje u Grčkoj 2016. se nalaze hoteli koji su dostupni putnicima na autobuskom ili sopstvenom prevozu.

hoteli Grcka

[su_gmap width=”940″ address=”Sivota, Grčka”]Sivota- Grcka[/su_gmap]