021.4721244 info@letovanje.info

Polihrono

Prirodne lepote, izuzetni pejsaži, prijatna klima, srdačnost i gostoljubivost domaćina, uređenost i dobra snabdevenost, garancija su za prijatan i nezaboravan odmor.

Letovanje u Polihronu

PolihronoPolihrono se nalazi u uvalama prelepog i čistog zaliva Toroneos, na samo 100 km od Soluna, na prvom prstu Halkidikija, Kasandri.

Polihrono je okružen bujnom mediteranskom vegetacijom i čistom vodom. Letovalište nudi sve ono što je potrebno za miran porodični odmor. Mesto karakteriše i dugačka peščana plaža sa postepenim ulaskom u more. Na plaži u Polihronu postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki.

Prirodna lepota, dobra snabdevenost, gostoljubivost domaćina garancija su za dobar odmor i idealan provod. U Polihronu postoji sve ono što je potrebno za odmor i uživanje, mnoštvo supermarketa, hotela, taverni, pekara, picerija, takodje postoji i ambulanta i apoteka.

Poluostvo Halkidiki je bogat borovom šumom, hrastovinom i maslinjacima. Kontinentalna klima sa puno sunčanih dana (oko 300 dana godišnje) karakteriše ovaj predeo izuzetno popularnim za letovanje. U periodu od oktobra do februara temperature se kreću od 3 do 19 stepeni Celzijusa, a leti od 23 do 38 stepeni Celzijusa. Čisto more, duga peščana plaža, borova šuma koja krasi celo poluostrvo i slikovito naselje sa bogatom turističkom ponudom privlače veliki broj putnika svake godine. Prirodne lepote, izuzetni pejzaži, prijatna klima, srdačnost i gostoljubivost domaćina, uređenost i dobra snabdevenost, garancija su za prijatan i nezaboravan odmor.

Polihrono je udaljen od Novog Sada oko 830 km, a od Beograda oko 740 km.

Osim letovanja možete koristiti i autobuski prevoz za Grčku ili ponudu putovanja.

Za letovanje u Polihronu pripremili smo Vam veliki broj aranžmana. Provedite letovanje u Polihronu, smeštaj u hotelima ili apartmanima.

U blizini letovališta Polihrono nalaze se letovališta Kalitea, Kriopigi, Hanioti i Pefkohori.

Izleti sa Halkidikija:

  • Grčko veče,
  • krstarenje zalivom Toroneos,
  • manastiri Meteora,
  • najlepše plaže Toroneosa,
  • pećina Petralona,
  • Solun,
  • Sveta Gora,
  • Vodeni park – Waterland

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte

Petra Drapšina 31
21000 Novi Sad, Srbija

+381 21 4721244
+381 61 4721244

info@letovanje.info

pošaljite nam poruku

4 + 9 =