021.4721244 info@letovanje.info

Pefkohori

Letovalište važi za urbano i zabavno mesto, prepuno sadržaja za mlade što obećava dobar provod.

Letovanje u Pefkohoriju

PefkohoriPefkohori se nalazi na poluostrvu Halkidiki. Halkidiki čine 3 poluostrva – Kasandra, Sitonija i Atos (ili Sveta Gora). Poluostrvo Halkidiki ima razuđenu obalu sa oko 500 km plaža i obala. Halkidiki je bogat borovinom, hrastovinom i maslinjacima. Klima Halkidiki je kontinentalna sa puno sunčanih dana (oko 300 dana godišnje). U periodu od oktobra do februara temperature se kreću od 3 do 19 stepeni Celzijusa, a leti od 23 do 38 stepeni Celzijusa.

Pefkohori se nalazi na prvom prstu Kasandri sa pogledom na zaliv Toroneos i poznato je letovalište jos od kraja 70 tih godina prošlog veka.

Stari deo mesta krase uske ulice sa rascvetanim limunovim stablima, stari trg i prelepa crkva. Novi deo mesta smešten uz dugu peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, osvetljeno šetalište pod palmama, sa načičkanim restoranima, picerijama, roštiljarnicama, tavernama i kafićima koje u večernjim satima menja svoj izgled i postaje centar zbivanja.

Letovalište ima sve sadržaje koji su potrebni za vaš odmor: mnoštvo hotela, supermarketa, butika, prodavnica, ambulantu, apoteku, pekaru, poštu. Letovalište važi za urbano i zabavno mesto, prepuno sadržaja za mlade što obećava dobar provod.

Pefkohori je udaljen od Novog Sada oko 837 km, a od Beograda oko 750 km.Osim letovanja možete koristiti i autobuski prevoz za Grčku ili ponudu putovanja.

Za letovanje u Pefkohoriju pripremili smo Vam veliki broj aranžmana. Provedite letovanje u Pefkohoriju, smeštaj u hotelima ili apartmanima.

U blizini letovališta Pefkohori nalaze se letovališta Kalitea, Kriopigi, Hanioti i Polihrono.

Izleti sa Halkidikija:

  • Grčko veče,
  • krstarenje zalivom Toroneos,
  • manastiri Meteora,
  • najlepše plaže Toroneosa,
  • pećina Petralona,
  • Solun,
  • Sveta Gora,
  • Vodeni park – Waterland

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte

Petra Drapšina 31
21000 Novi Sad, Srbija

+381 21 4721244
+381 61 4721244

info@letovanje.info

pošaljite nam poruku

5 + 8 =