021.4721244 info@letovanje.info

GERAKINI

Gerakini je malo letovalište, okruženo maslinjacima, zimzelenim parkom i peščanom obalom zaliva Toroneos ima izuzetno lepu i prostranu peščanu plažu koju zapljuskuje čisto more.

Letovanje u Gerakiniju

letovanje gerakini,leto gerakini,gerakini,vile gerakini,hotel gerakini,gerakini ponude,gerakini grcka,gerakini halkidiki,gerakini plazeGerakini je turističko mesto locirano između „dva prsta“ Halkidikija – Kasandre i Sitonije. Ovo malo i novo letovalište, okruženo maslinjacima, zimzelenim parkom i peščanom obalom zaliva Toroneos ima izuzetno lepu i prostranu peščanu plažu koju zapljuskuje čisto more.
Mesto je u neposrednoj blizini magistralne saobraćajnice Nea Mudania (na 15 km.) i Neos Marmarasa (na 43 km.) a poznato po hotelskom kompleksu „GERAKINA BEACH“, poznatom i traženom širom Evrope, u gustom zelenilu mediteranske vegetacije.

Mesto odiše kosmopolitskom atmosferom u desetak taverni i kafića, u nekoliko malih, porodičnih hotela, u noćnom klubu i „fast food“ restoranu. U okviru ovog turističkog mesta ima i nekoliko marketa, prodavnica, pekara, turistička i rent a car agencija. Plaža je lepa i prostrana, 600 metara duga i 100 metara široka, sa igralištem za decu i sportskim terenima – idealna za uživanje u suncu i kristalno čistom moru.

Preporučujemo organizovani celodnevni izlet – krstarenje uz zapadnu obalu Svete Gore.

Osim letovanja možete koristiti i autobuski prevoz za Grčku ili ponudu putovanja

Gerakini je malo letovalište, okruženo maslinjacima, zimzelenim parkom i peščanom obalom zaliva Toroneos ima izuzetno lepu i prostranu peščanu plažu koju zapljuskuje čisto more.

Izleti sa Halkidikija:

 • Grčko veče,
 • krstarenje zalivom Toroneos,
 • manastiri Meteora,
 • najlepše plaže Toroneosa,
 • pećina Petralona,
 • Solun,
 • Sveta Gora,
 • Vodeni park – Waterland

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte

Petra Drapšina 31
21000 Novi Sad, Srbija

+381 21 4721244
+381 61 4721244

info@letovanje.info

  pošaljite nam poruku

  14 + 8 =