021.4721244 info@letovanje.info

Igalo

IGALO

letovanje 2016.

Igalo Crna Gora. Igalo je poznato banjsko i klimatsko lečilište sa lekovitim blatom i izvorima radioaktivne vode. Nalazi se na ulazu u Bokokotorski zaliv i pripada opštini Herceg Novi. Geografski položaj i prirodne lepote čine Igalo i Herceg Novi najatraktivnijim turističkim lokacijama na obali Crne Gore.

Igalo

Kao deo Herceg Novog, Igalo se nalazi u ravnici sa zapadne strane u odnosu na centar Herceg Novog. Letovalište ima više vrsta lijepo uređenih plaža: popločane, šljunkovite, kamene, kao i pješčanu plažu sa čuvenim ljekovitim blatom. Ima preko 200 suncanih dana godišnje i dugu kupališnu sezonu koja traje od maja pa sve do oktobra. Duž obale se prostire poznato šetalište “Pet Danica” dugo 7 km, kojim je povezan sa Herceg Novim.
Igalo je zajedno sa Herceg Novim poznata turistička destinacija koju cene svi oni koji pored kupanja i leškarenja na plaži, uživaju u restoranima i noćnim klubovima, a vole i odmor rekreacionog tipa i posete lokalnim atrakcijama i mestima od kulturnog značaja.

Ponuda hotela Igalo Crna Gora

[pt_view id=”1aa46301bc”]

Ponuda apartmana Igalo Crna Gora

Autobuski i avio prevoz do Crne Gore

[su_row]
[su_column size=”1/2″][su_button url=”http://www.kartenovisad.com/autobuski-prevoz-crna-gora/” target=”blank” style=”flat” background=”#315a85″ color=”#ffffff” size=”14″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon=”icon: road” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]AUTOBUSKI PREVOZ[/su_button][/su_column]
[su_column size=”1/2″][su_button url=”http://www.kartenovisad.com/avio-karte/” target=”blank” style=”flat” background=”#315a85″ color=”#ffffff” size=”14″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon=”icon: plane” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]AVIONSKI PREVOZ[/su_button][/su_column]
[/su_row]

Mapa Igalo Crna Gora

[su_gmap width=”1100″ address=”Montenegro, Igalo”]