021.4721244 info@letovanje.info

Zlatni Pjasci i Čajka

ZLATNI PJASCI I ČAJKA

letovanje 2016.

Zlatni Pjasci, letovanje Zlatni PjasciKompleks Zlatni Pjasci je ”biser” bugarske rivijere i u prevodu znači “Zlatni pesak”. Nalazi se 18 km severno od Varne, u podnožju nacionalnog parka Zlatni Pjasci. Ime ja dobio po 3,5 km dugoj i, na nekim mestima, do 100 m širokoj peščanoj plaži. Čini ga veliki broj hotela, restorana, prodavnica, sportskih terena i raznovrsnih objekata za zabavu. Takođe ovo mesto poseduje i mnogo interesantnih mesta za zabavu, među kojima je akvapark, akvarijum, delfinarijum, morski vrt i mnoge istorijske znamenitosti u obližnjoj Varni, potom obilazak Balčika, Rta Kaliakra, starog Nesebara.

Čajka se nalazi na severu bugarske crnomorske obale, 13 km severno od morske prestonice Bugarske – Varne i 5 km južno od centralnog kompleksa Zlatni Pjasci, na bregu iznad mirnih zaliva sa finim peskom. Pripada predgradju Zlatnih Pjasaka. Povoljni klimatski uslovi ( u julu i avgustu srednja temperatura vazduha je 27 stepeni a vode 24 stepena ) i čisto more pružaju mogućnost za odmor i relaksaciju. Tiho i mirno mesto za porodični odmor, netaknuta priroda, mineralni izvori, lepa plaža i čisto more-to je ono što Čajka nudi turistima. U mnogobrojnim restoranima može se uživati u morskim specijalitetima i specijalitetima bugarske nacionalne kuhinje po pristupačnim cenama. Dobre saobraćajne veze omogućiće onima koji žele više zabave i prave “letnje gužve “ da lako stignu do kompleksa Zlatni Pjasci.

Letovanje Zlatni Pjasci i Čajka

Ponuda hotela Zlatni Pjasci Bugarska

[pt_view id=”dfd79a6973″]

Ponuda hotela Čajka Bugarska

[pt_view id=”6b533cd999″]

Autobuski prevoz Zlatni Pjasci Bugarska

Autobuski prevoz do regije Zlatni Pjasci i Čajka moguć je u svim terminima koji su dati u cenovnicima, s tim da je broj mesta ograničen. Ukoliko Vam je potreban samo prevoz informišite se na prodajnom mestu. Nije moguće kombinovati prevoze iz dva cenovnika.

[su_gmap width=”1100″ height=”500″ address=”Zlatni Pjasci Bugarska”]Zlatni Pjasci Bugarska[/su_gmap]