vila Zorbas Nea Flogita

Vila ZORBAS Nea Flogita

Vila ZORBAS Nea Flogita

Vila ZORBAS Nea Flogita je objekat se nalazi se nalazi u prvom redu kuća, 30 metara od duge peščane plaže Nea Flogite i u neposrednoj blizini objekta Bouzalis.

 vila Zorbas Nea Flogita

Poseduje dvokrevetna studia na I spratu, četvorokrevetni apartman i veliki dupleks apartman za 5 – 6 osoba na II spratu.

Dvokrevetna studia (od kojih jedan ima pogled na more) su manjih dimenzija renovirana su 2010 god. imaju dva singl kreveta, moderan nameštajem i opremu. Neka od kupatila su takodje manje kvadrature od uobičajene. Kuhinje u studijima su opremljene osnovnom opremom za ručavanje i pripremanje hrane, velikim frižiderom, ugrađenim elementima sa dve grejne ploče (ringle).

Četvorokrevetni apartman na drugom spratu sastoji se od 2 sobe. U jednoj sobi je kuhinja (mini šporet sa rernom, veliki frižider, osnovna oprema za ručavanje i pripremanje hrane) sa dnevnim boravkom u kome se nalazi singl krevet i kauč na rasklapanje, dok se u drugoj sobi nalaze dva singl kreveta. U apartmanu mogu boraviti 3 – 4 osobe.

Veliki dupleks apartman za 5 – 6 osoba nalazi se na drugom spratu i sastoji se od: predsoblja, velike trpezarije (u kojoj je krevet) sa kompletno opremljenom kuhinjom (veliki šporet, veliki frižider sa frizom, mikrotalasna rerna, neophodna oprema za ručavanje i pripremanje hrane), dnevnog boravka u kome se nalaze trosed i fotelja i dve zasebne spavaće sobe (u svakoj je francuski krevet). Apartman poseduje veliko kupatilo sa kadom, u koje se ulazi iz predsoblja i veliku ugaonu terasu sa pogledom na more.

Sva studia i apartmani su klimatizovani (uz doplatu), poseduju TV aparate i terase različitih dimenzija. Balkonska vrata poseduju zaštitne mreže (komarnike). Objekat Zorbas je prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji, a zbog blizine plaže i lokacije predstavlja idealno mesto za odmor parova i porodica sa decom. Objekat “ZORBAS” poseduje wireless internet konekciju.cene cenovnik


Ponuda smeštaja u letovalištu Nea Flogita
Ponuda hotela u Grčkoj
Ponuda svih letovališta u Grčkoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Nea Flogita:

Inline
Inline