Vila YANIS Nea Kalikratia

Vila YANIS Nea Kalikratia

vila YANIS NEa Kalikratia (2)

Vila YANIS Nea Kalikratia nalazi se u mirnom delu Nea Kalikratije. Ispred zgrade se nalazi lep parkić. Od glavne plaže je udaljen oko 4 minuta hoda, a od sporedne oko 1 minut hoda. U blizini apartmana su supermarket i pekara. Stambena zgrada u mirnom delu, u kojoj se nalaze ovi apartmani:

1/2 app – nalazi se na III spratu – kuhinja, kupatilo (bez kade), dva singl ležaja + fotelja na razvlačenje, TV, klima, terasa sa pogledom na parkić, dvorište i more (sa leve strane).

1/4+1 dpx – nalazi se na III spratu – kuhinja, kupatilo (bez kade), u jednoj sobi se nalaze dva singl ležaja i iz nje terasa gleda na dvorište, druga soba ima jedan dupli ležaj + fotelju na razvlačenje, TV, klimu, a terasa iz ove sobe gleda na ulicu, parkić i more (sa leve strane).

1/5 dpx – nalazi se na I spratu – kuhinja sa velikim šporetom (dnevni boravak) i jedan ležaj, kupatilo sa kadom, prva soba ima jedan dupli ležaj, a druga soba ima jedan dupli ležaj (120 cm) i jedan singl ležaj, velika terasa sa pogledom na ulicu, parkić i more (sa leve strane).

Klima je uključenja u cenu smešaja.

Napomena: zgrada nema lift.

Nea Kalikratia na udaljenosti od 40km od Soluna, na poluostrvu Halkidiki. Prednost ovog turističkom mesta je sto je povezano redovnom autobuskom linijom sa Solunom.cene cenovnik


Ponuda smeštaja u letovalištu Nea Kalikratia
Ponuda hotela u Grčkoj
Ponuda svih letovališta u Grčkoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2015.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Nea Kalikratia:

Inline
Inline