Vila YANIS Nea Kalikratia

Vila YANIS Nea Kalikratia

vila YANIS NEa Kalikratia (2)

Vila YANIS Nea Kalikratia nalazi se u mirnom delu Nea Kalikratije. Ispred zgrade se nalazi lep parkić. Od glavne plaže je udaljen oko 4 minuta hoda, a od sporedne oko 1 minut hoda. U blizini apartmana su supermarket i pekara. Stambena zgrada u mirnom delu, u kojoj se nalaze ovi apartmani:

1/2 app – nalazi se na III spratu – kuhinja, kupatilo (bez kade), dva singl ležaja + fotelja na razvlačenje, TV, klima, terasa sa pogledom na parkić, dvorište i more (sa leve strane).

1/4+1 dpx – nalazi se na III spratu – kuhinja, kupatilo (bez kade), u jednoj sobi se nalaze dva singl ležaja i iz nje terasa gleda na dvorište, druga soba ima jedan dupli ležaj + fotelju na razvlačenje, TV, klimu, a terasa iz ove sobe gleda na ulicu, parkić i more (sa leve strane).

1/5 dpx – nalazi se na I spratu – kuhinja sa velikim šporetom (dnevni boravak) i jedan ležaj, kupatilo sa kadom, prva soba ima jedan dupli ležaj, a druga soba ima jedan dupli ležaj (120 cm) i jedan singl ležaj, velika terasa sa pogledom na ulicu, parkić i more (sa leve strane).

Klima je uključenja u cenu smešaja.

Napomena: zgrada nema lift.

Nea Kalikratia na udaljenosti od 40km od Soluna, na poluostrvu Halkidiki. Prednost ovog turističkom mesta je sto je povezano redovnom autobuskom linijom sa Solunom.



cene cenovnik


Ponuda smeštaja u letovalištu Nea Kalikratia
Ponuda hotela u Grčkoj
Ponuda svih letovališta u Grčkoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2015.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Nea Kalikratia:

Inline
Inline