vila Petridis Olympic beach

Vila PETRIDIS Olympic beach

Vila PETRIDIS Olympic beach

Vila PETRIDIS Olympic beach se nalazi 280m od peščane plaže.

vila Petridis Olympic beach
vila Petridis Olympic beach

Usluga: Najam.
Smeštaj: Raspolaže četvorokrevetnim i petokrevetnim duplexima, kao i četvorokrevetnim apartmanom. Duplexi se sastoji iz dve spavaće sobe sa francuskim ležajem i dva standardna ležaja, kuhinjskog dela sa jednim standardnim ležajem (kod petokrevetnog duplexa), kupatila, velike terase sa tendama, TV-om, po dva klima uređaja u svakoj spavaćoj sobi (plaćanje na licu mesta).

Apartman sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem, kuhinju sa dva standardna ležaja, kupatilo, terasu koja gleda na planinu Olimp i crkvu, TV, dva klima uređaja (plaćanje na licu mesta).
Sadržaj: Preko puta vile postoji parking koji se ne plaća, u dvorištu tuš, WC, u prizemlju hol sa TV-om. Odmah pored vile nalazi se park za decu pa je idealna za porodice. Posteljina se menja na 5 dana.

Olympic Beach je drugi biser u okrugu Pieria, podno mitskog Olimpa i udaljen od Paralie 3 kilometra, a od Soluna oko 80 km. Od turističkih znamenitosti i zabavnih sadržaja nudi se veliki broj interesantnih izleta kao što su: obilazak Meteora, Waterland-a u blizini Soluna, obilazak Soluna, obilazak Atine,…cene cenovnik


Ponuda smeštaja u letovalištu Olympic beach
Ponuda hotela u Grčkoj
Ponuda svih letovališta u Grčkoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.


Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Olympic beach:

Inline
Inline