vila Mixanikus Jerisos

Vila MIXANIKUS Jerisos

Vila MIXANIKUS Jerisos

vila Mixanikus Jerisos
vila Mixanikus Jerisos

 

Vila MIXANIKUS Jerisos se nalazi na 80m od plaže. Raspolaže petokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima i jednim dvokrevetnim studijom. Apartmani su prostrani sa kuhinjom, dnevnim boravkom,spavaćim sobama i kupatilom. Svi apartmani poseduju TV,AC, bežični internet. Iza vile je bašta sa roštiljem koji je na raspolaganju gostima. Parking je ispred vile.

OPIS SMEŠTAJA:

1/2+1 std I sprat – dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje i spavaćom sobom sa francuskim ležajem koja je odvojena pregradnim zidom bez vrata. U nastavku dnevnog boravka je kuhinja, TWC, terasa.

1/2+2 app priz – dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba sa francuskim ležajem, u dnevnom boravku 2 ležaja na razvlačenje, kupatilo, TWC.

1/2+2 I sprat – dnevni boravak sa kuhinjom, jedna soba sa francuskim ležajem, u dnevom boravku ležaj na razvlačenje, apartman ima 2 terase.

1/4+1 app priz – dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo-TWC, dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem a druga sa dva kreveta na sprat. U dnevnom boravku se nalaze dva ležaja na razvlačenje.

1/5+1 app I sprat – dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo-TWC, 2 terase, dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem a druga sa tri
klasična ležaja.cene cenovnik


Ponuda smeštaja u letovalištu Jerisos
Ponuda hotela u Grčkoj
Ponuda svih letovališta u Grčkoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.


Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Jerisos:

Inline
Inline