vila Helios Stavros

Vila HELIOS Stavros

Vila HELIOS Stavros

Vila HELIOS Stavros
Vila HELIOS Stavros

Vila HELIOS Stavros se nalazi na izlasku iz Stavrosa, na putu za Uranopolis, udaljena oko 80 m od Miljes plaže, jedne od najlepših plaža u Stavrosu i okolini. Od centra letovališta je udaljena oko 1300 m. Usluga: Najam studia i mezoneta. Smeštaj: Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studiima kao i 1/4 i 1/4 +1 mezonetama. Studii sadrže kuhinju, TV, terasu, twc, sef i klima uređaj (uz doplatu).

Mezonete sadrže u prizemnom delu kuhinju, jedan francuski ležaj i fotelju na razvlačenje, twc, terasu, sef, TV, klima uređaj, i na galeriji jedan francuski ležaj. Visina galerije je 1.60 m. Sadržaj: Dečiji zabavni park, prostrano dvorište, otvoreni bazen, roštilj na otvorenom, recepcija, bežični internet u recepcijskom delu, salon za odmor i sauna (uz doplatu). Promena posteljine na 5 dana.


Vila HELIOS Stavros


cene cenovnik


Izleti iz Stavrosa: Alistrati Drama- Jedna od najlepše ukrašenih i najživopisnijih pećina u Evropi, Filippi- antički grad nazvan po ocu Aleksandra Velikog, Grčko veče, Istanbul, Kavala i ostrvo Tasos, Ksanti- grad sa hiljadu boja, manastiri Meteora, Solun, Sveta gora i Waterland.

Ponuda smeštaja u mestu Stavros
Ponuda hotela u Grčkoj
Ponuda svih letovališta u Grčkoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.
Ponuda putnog osiguranja…


Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Stavros:

Inline
Inline