vila Evangelia Jerisos

Vila EVANGELIA Jerisos

Vila EVANGELIA Jerisos

Vila EVANGELIA Jerisos 2
Vila EVANGELIA Jerisos

Vila EVANGELIA Jerisos je udaljena od plaže 40 m, sa predivnim dvorištem u zelenilu, garniturom za sedenje i roštiljem koji su na raspolaganju gostima. Raspolaže jednosobnim i veoma komfornim apartmanima, od kojih pojedini imaju pogled more. Vila poseduje prostoriju za prtljag i toalet za poslednji dan boravka. Apartmani su sa jednom spavaćom sobom (sa dva kl.ležaja ili francuskim ležajem) a ostali ležajevi se nalaze u dnevnom boravku odvojenim šankom od opremljene kuhinje, kupatilom (TWC). Opremljeni su sa TV, AC. Poseduju terase od veoma prostranih, do manjih. Preporuka je za porodice sa malom decom.

OPIS SMEŠTAJA:

2+2 APP MT – Spavaća soba sa dva klasična ležaja, dnevni boravak sa dva klasična ležaja, kuhinja odvojena šankom, kupatilo twc, mala terasa.

2+2 APP PM – Spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevnim boravkom sa ležajem na razvlačenje, kuhinja odvojena šankom, kupatilo twc, terasa sa pogledom na more.

2+3 APP – Spavaća soba sa francuskim ležajem, prostran dnevni boravak sa manjim francuskim ležajem, kaučem i foteljom na razvlačenje, kuhinja odvojena šankom, kupatilo twc, velika terasa sa pogledom na ulicu.cene cenovnik


Ponuda smeštaja u letovalištu Jerisos
Ponuda hotela u Grčkoj
Ponuda svih letovališta u Grčkoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.


Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Jerisos:

Inline
Inline