vila Eleni Hanioti

Vila ELENI Hanioti

Vila ELENI Hanioti

Vila ELENI Hanioti se nalazi u centralnom delu Haniotija, udaljena oko 100m od glavnog trga i oko 300m od plaže.

vila Eleni Hanioti
vila Eleni Hanioti

U blizini vile se nalazi veliki broj taverni, prodavnica, picerija, kafića, barova….
Vila sadrži prostrane duplex-apartmane, od kojih je jedan tipa mezoneta sa dnevnim boravkom i kupatilom u prizemlju i dve fizički odvojene spavaće sobe na spratu, dok je drugi tipa duplex-app u jednom novou sa dnevnim boravkom, kupatilom i dve spavaće sobe. Duplexi su sa kompletno opremljeni: kuhinja (šporet sa rernom, veliki frižider sa zamrzivačem i trpezarijski sto), klima uredjaj, TV, WI-Fi. Ovu vilu, zbog izuzetnog komfora i opremljenosti, preporučujemo za višečlane porodice i veća društva.

Tip smeštaja:

1/5 duplex/mezoneta – u prizemlju je dnevni boravak sa kuhinjom i jednim običnim ležajem, a na spratu jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i druga spavaća soba sa dva obična ležaja.
1/6 duplex/mezoneta – u prizemlju je dnevni boravak sa kuhinjom i dva obična ležaja, a na spratu jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i druga spavaća soba sa dva obična ležaja.
1/6+1 duplex/mezoneta – u prizemlju je dnevni boravak sa kuhinjom, dva obična ležaja i pomoćnim ležajem, a na spratu jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i druga spavaća soba sa dva obična ležaja.
1/6 duplex / apartman – dnevni boravak sa kuhinjom i dva obična ležaja, jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i druga spavaća soba sa dva obična ležaja.
1/6+1 duplex / apartman – dnevni boravak sa kuhinjom, dva obična ležaja i pomoćnim ležajem, jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i druga spavaća soba sa dva obična ležaja.
1/6+2 duplex / apartman – dnevni boravak sa kuhinjom, dva obična ležaja i dva pomoćna ležaja, jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i druga spavaća soba sa dva obična ležaja.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu.

GPS KOORDINATE: 39°59’59.3″N 23°34’23.4″E

vila Eleni Hanioti


cene cenovnik


Izleti sa Halkidikija: Grčko veče, krstarenje zalivom Toroneos, manastiri Meteora, najlepše plaže Toroneosa, pećina Petralona, Solun, Sveta Gora, Vodeni park – Waterland.

Ponuda smeštaja u mestu Hanioti
Ponuda hotela u Grčkoj
Ponuda svih letovališta u Grčkoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.


Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Hanioti:

Inline
Inline