vila Dragan Rafailovici

Vila DRAGAN Rafailovici

Vila DRAGAN Rafailovići

Vila DRAGAN Rafailovići se nalazi na 50m od mora. Smeštena među starim kamenim kućama na svega par koraka od plaže, pruža sve što je potrebno za udoban i kvalitetan odmor.

vila Dragan Rafailovici

Smeštaj: Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Svaki studio poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju sa frižiderom, kupatilo, terasu, tv sa kablovskim programom, besplatan internet, klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

Usluga: Noćenje.

Postoji mogućnost doplate za polupansion (doručak-švedski sto, večera-izbor više jela) u hotelu Obala po ceni od 10 eur dnevno.

vila Dragan Rafailovici

POPUSTI I DOPLATE:
– dete do 2 god. – u dvokrevetnoj sobi je gratis u pratnji dve odrasle osobe u zajedničkom ležaju i nema ishranu
– dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju u dvokrevetnoj sobi u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 50%
– prvo dete od 2-12 god. u trokrevetnoj sobi i sopstvenom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 30%, drugo dete od 2-12 god. u zajedničkom ležaju ostvaruje popust 50%

Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.

Rafailovići su malo ribarsko mesto nadomak Bečićana, kraju bečićke plaže, kristalno čistog i toplog mora sa 226 sunčanih dana u godini. Ovo mesto je privlačno kako za miran odmor tako i za zabavu i aktivan odmor.

Ponuda svih letovališta u Crnoj Gori
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.
Ponuda putnog osiguranja…

Autobuski i avio prevoz do Crne Gore

Autobuska linija za Crnu Goru saobraća svakodnevno u letnjoj sezoni sa polaskom iz Novog Sada do mesta Budve, Bečića, Igala, Herceg Novog, Sutomora, Tivta, Bijele i ostalih mesta, modernim turističkim autobusima.

Inline
Inline