vila Brother house Kalitea

Vila BROTHERS HOUSE Kalitea

Vila BROTHERS HOUSE Kalitea

Vila BROTHERS HOUSE Kalitea je noviji i jedan od kvalitetnijih objekata, koji se nalazi u centru mesta, udaljen oko 290 m od jedne od najlepših plaža u Grčkoj.

Vila BROTHERS HOUSE Kalitea

Opis smeštaja Vila BROTHERS HOUSE Kalitea

Objekat dobija dosta pohvala koje se odnose na izvanredan servis, diskretnost, mir. Apartmani u ovom kompleksu su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni, veoma prostrani, sa dve odvojene prostorije, kuhinjom u okviru jedne od soba, kupatilom i terasom. Posteljina i peškiri se menjaju jednom u toku smene, čišćenje apartmana je svakodnevno.

U okviru kompleksa se nalazi bazen sa ležaljkama i tuševima, okružen zelenilom. Svi apartmani imaju TV (srpski kanal), klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu aranžmana i besplatan internet. Hotel Brothers house poseduje recepciju, caffe bar sa osveženjem u vidu sokova, kafe, sladoleda i izuzetan su izbor kako za porodice, tako i za mlade.

1/2 app – dva standardna ili francuski ležaj, sa odvojenom kuhinjom
1/3 app – tri standardna ležaja
1/4 app – jedan francuski i dva standardna ležaja

Vila BROTHERS HOUSE Kalitea

Izleti sa Halkidikija: Grčko veče, krstarenje zalivom Toroneos, manastiri Meteora, najlepše plaže Toroneosa, pećina Petralona, Solun, Sveta Gora, Vodeni park – Waterland


cene cenovnik


Ponuda smeštaja u letovalištu Kalitea
Ponuda hotela u Grčkoj
Ponuda svih letovališta u Grčkoj
Ponuda svih letovališta za sezonu 2016.


Pogledajte ostale smeštaje u letovalištu Kalitea:

Inline
Inline