Kemer

KEMER

letovanje 2014.

KemerKemer se nalazi u Antalijskom zalivu, 40 kilometara zapadno od Antalije i jedno je od najpoznatijih i najluksuznijih letovališta Turske. Kemer je do 1980. godine bio mirno ruralno mesto, a danas ovaj grad sa okolinom predstavlja važan deo u turističkoj industriji Turske. Ime mesta potiče od kamenog zida dugačkog 23 kilometra, koji je izgradjen posle 1917. godine da bi usmeravao vodu planinskih potoka i štitio grad od poplava. Put od Antalije do Kemera dodiruje Sredozemno more i planinu Taurus tako da u jednom momentu prolazite kroz četinare, a već u sledećem pored prostrane peskovite plaže. Poznat je po mediteranskoj klimi (suvo i toplo vreme), obiljem zelenila, luksuznim hotelima i po dugim peščanim i šljunkovitim plažama i kristalno čistom moru gde temperatura vode dostiže i 33ºC. Šetalište na severnoj strani grada vodi direktno do plaže koja ima ’’Plavu zastavu’’ dobijenu od Evropske Unije za najlepše i najuređenije plaže.

Ulica koja prolazi kroz centar Kemera nudi razonodu za sve: diskoteke, kafiće, prodavnice, suvenirnice, butike, restorane pored plaže sa prostranom baštom i hladovinom pod palmama i borovima gde možete birati da li Vam više odgovara da odmarate u turskom stilu sedenja, lazy begu ili da se sunčate na ležaljkama uz sveže ceđeno voće ili sladoled (dondurma), a tokom večeri možete okusiti razne voćne ukuse nargile. Iz Kemera se organizuje i veliki broj izleta od kojih preporučujemo: obilazak mesta Demre gde se nalazi crkva Svetog Nikole, krstarenje brodom, tursko kupatilo, Pamukkale, tursko veče, jednodnevni izlet u Izraelu, obilazak Antalije i Duden vodopada i šoping tura, žičara kojom se dolazi do Tahtali vrha 2365m nadmorske visine odakle se pruža fantastičan pogled… Kemer ima veliki udeo u hotelskim kapacitetima Antalijske regije, a pošto je poznat i kao idealno mesto za odmor i relaksaciju, privlači sve veći broj turista iz celog sveta. Spoje tri prirodne lepote: mora, planine i borove šume, čini ga harmoničnim mestom za odmor duha i tela.

Kemer

Pored letovališta Kemer u ponudi za letovanje 2014. nalaze se poznata turistička mesta u Turskoj, kao što su: Kušadasi, Bodrum, Marmaris, Sarimsakli, Alanja, Antalija, LaraSide i Belek.

Hoteli 3*Hoteli 4*Hoteli 5*CenovniciRezerviši

Hoteli sa 3* u Kemeru

Hoteli u Turskoj kategorisani su sa 2, 3, 4 i 5 zvezdica. Kod hotela postoji mogućnost da usled se nedovoljnog broja gostiju u pred/ post sezoni servira meni umesto švedskog stola-samoposluživanje.

Hotel FELICE 2*Hotel FELICE 2* se nalazi u blizini centra Kemera na oko 800 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om i klima uredjajem.
Hotel WASSERMANN 3*Hotel WASSERMANN 3* se nalazi u blizini centra Kemera na oko 350 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om,TV-om i klima uredjajem.
Hotel ROSARIUM 3*Hotel ROSARIUM 3* se nalazi u blizini centra Kemera na oko 200 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, klima uredjajem, telefonom, fenom i vecina sa balkonom.
Hotel KEMER 3*Hotel KEMER 3* se nalazi u centru Kemera na oko 100 m od mora. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, klima uredjajem, telefonom i vecina sa balkonom.
Hotel CLUB RAMA 3*Hotel CLUB RAMA 3* se nalazi oko 10 km centra Kemera, u oblasti Beldibi, na plaži. Sve sobe su sa TWC-om,TV-om, klima uredjajem, telefonom, fenom i vecina sa balkonom.
Hotel EGE MONTANA Kemer thHotel EGE MONTANA 3* se nalazi oko 12 km centra Kemera, u oblasti Beldibi, na 50 m od sopstvene plaže.

Hoteli sa 4* u Kemeru

Hoteli u Turskoj kategorisani su sa 2, 3, 4 i 5 zvezdica. Kod hotela postoji mogućnost da usled se nedovoljnog broja gostiju u pred/ post sezoni servira meni umesto švedskog stola-samoposluživanje.

Hotel MATIATE Kemer thHotel MATIATE 4* se nalazi na oko 15 km od Kemera, u oblasti Beldibi, na oko 350m od sopstvene plaže.
Hotel SINATRA 4*Hotel SINATRA 4* se nalazi na oko 6 km od Kemera, u mestu Camyuva, na 200m od plaže.
Hotel GRAND VIKING 4*Hotel GRAND VIKING 4* se nalazi na oko 600m od marine, 200m od centra Kemera, poseduje sopstvenu plažu udaljenu oko 900m od hotela
Hotel LIMS BONA DEA BEACH 4* Hotel LIMS BONA DEA BEACH 4* se nalazi na ulazu u Kemer, poseduje sopstvenu plažu.
Hotel BATONT GARDEN 4* Hotel BATONT GARDEN 4* se nalazi na oko 9 km od Kemera ,u mestu Goynuk na 700m od mora.
Hotel GELIDONYA 4* Hotel GELIDONYA 4* se sastoji iz 3 bloka. Nalazi se na oko 800m od centra Kemera, poseduje sopstvenu plažu do koje se prelazi ulica
Hotel SAILOR'S BEACH club 4* Hotel SAILOR’S BEACH club 4* je kompleks sastoji se iz 4 bloka. Nalazi se na oko 8km od centra Kemera u mestu Kiriš, poseduje sopstvenu plažu.
Hotel PINE HOUSE 4* Hotel PINE HOUSE 4* se nalazi u oblasti Camyuva oko 7 km od Kemera,na oko 350 m od sopstvene plaže.
Hotel GREENWOOD RESORT Kemer thHotel GREENWOOD RESORT 4* je hotelski kompleks se sastoji od više smeštajnih objekata, u oblasti Goynuk, na oko 9 km od Kemera preko puta sopstvene plaže udaljene oko 200 m.
Hotel AMBASSADOR PLAZA 4* Hotel AMBASSADOR PLAZA 4* se sastoji iz više zgrada i nalazi se u Kemeru na oko 100 m od sopstvene plaže.

Hoteli sa 5* u Kemeru

Hoteli u Turskoj kategorisani su sa 2, 3, 4 i 5 zvezdica. Kod hotela postoji mogućnost da usled se nedovoljnog broja gostiju u pred/ post sezoni servira meni umesto švedskog stola-samoposluživanje.

Hotel CLUB PHASELIS HOLIDAY VILLAGE HV1 Kemer thHotel CLUB PHASELIS HOLIDAY VILLAGE HV1 5* se nalazi u oblasti Goynuk, na oko 5 km od Kemera i zajedno sa hotelom Phaselis Hill resort čini kompleks koji se sastoji od dva bloka zgrada i bungalova.
Hotel GRAND RING Kemer thHotel GRAND RING 5* se sastoji iz nekoliko zgrada, nalazi se na oko 20 km od Kemera, u oblasti Beldibi i poseduje sopstvenu plažu.
Hotel MEDER RESORT 5* Hotel MEDER RESORT 5* se nalazi u blizini centra Kemera, na oko 300 m od plaže
Hotel DAIMA BIZ RESORT 5* Hotel DAIMA BIZ RESORT 5* je hotelski kompleks koji se nalazi se u oblasti Kiriš, preko puta plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom.
Hotel DAIMA BIZ RESORT 5* Hotel DAIMA RESORT 5* je hotelski kompleks koji se nalazi se u oblasti Kiriš, preko puta plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom.
Hotel YELKEN BLUE LIFE SPA WELLNESS Kemer thHotel YELKEN BLUE LIFE SPA WELLNESS 5* se nalazi u oblasti Beldibi, na oko 20 km od Kemera, na sopstvenoj plaži i sastoji se iz dva bloka zgrada.
Hotel PALMET RESORT Kemer thHotel PALMET RESORT 5* se nalazi na oko 1km od centra Kemera i poseduje sopstvenu plažu.
Hotel PIRATES BEACH CLUB Kemer thHotel PIRATES BEACH CLUB 5* se nalazi u oblasti Tekirova na oko 18 km od Kemera. Hotel je bungalovskog tipa i poseduje sopstvenu plažu.
Hotel LA MER 5* Hotel LA MER 5* se nalazi u oblasti Goynuk,na oko 6 km od Kemera i ima sopstvenu plažu. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, TV- om, fenom, balkonom, sefom i mini barom
Hotel FAME RESIDENCE KEMER & SPA 5* Hotel FAME RESIDENCE KEMER & SPA 5* se nalazi na oko 1 km od Kemera, na plazi. Sve sobe su sa TWC-om,TV-om, fenom, telefonom, klima uredjajem, sefom, mini barom.
Hotel CLUB HOTEL PHASELIS ROSE Kemer thHotel CLUB HOTEL PHASELIS ROSE 5* se sastoji iz više smeštajnih objekata. Nalazi se u oblasti Tekirova, oko 15 km je udaljen od Kemera i poseduje sopstvenu plažu.
Hotel ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB Kemer thHotel ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB 5* je hotelski kompleks koji se nalazi se oko 7 km od Kemera, u oblasti Goynuk, na plaži.
Hotel MIRADA DEL MAR 5* Hotel MIRADA DEL MAR 5* je hotel se sastoji iz dve zgrade u oblasti Goynuk, na oko 7 km od Kemera, na plaži.
Hotel ZEN PHASELIS PRINCESS Kemer thHotel ZEN PHASELIS PRINCESS 5* se nalazi se na oko 17km od Kemera, u oblasti Tekirova, na sopstvenoj plaži.
Hotel PHASELIS HILL RESORT Kemer thHotel PHASELIS HILL RESORT 5* se nalazi se u oblasti Goynuk, na oko 5 km od Kemera i zajedno sa hotelom CLUB PHASELIS HOLIDAY VILLAGE čini kompleks
Hotel RIXOS TEKIROVA Kemer thHotel RIXOS TEKIROVA 5* je hotelski kompleks se nalazi u oblasti Tekirova, na oko 20 km od Kemera. Sastoji se iz glavne zgrade koju čine blok A i blok B  kao više smeštajnih objekata
Hotel FANTASIA DE LUXE 5* Hotel FANTASIA DE LUXE 5* se nalazi na oko 7km od Kemera, u oblasti Camyuva na plazi. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, fenom, telefonom, klima uredjajem
Hotel ORANGE COUNTY DE LUXE 5* Hotel ORANGE COUNTY DE LUXE 5* se nalazi u blizini centra Kemera , poseduje sopstvenu plazu, gradjen po uzoru na Amsterdam.
Hotel RIXOS SUNGATE thHotel RIXOS SUNGATE 5* je hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade i više smeštajnih objekata (vila). Nalazi se u oblasti Beldibii na oko 15 km od Kemera

Cenovnici

Letovanje u Kemeru – cenovnik 1

Letovanje u Kemeru – cenovnik 2

Ponuda putnog osiguranja