Vrasna

Letovanje Vrasna 2014.

Letovanje VrasnaVrasna se nalazi na oko sedamdeset kilometara od Soluna i isto toliko od Kavale, između Stavrosa i Asprovalte, u zalivu Strimonikos, u regiji Svetog Đorđa. Sastoji se od dva mala turistička mesta Vrasna Paralia i Nea Vrasna.
Odlično sređena široka peskovita plaža, dugačka 7 kilometara, povezana je sa plažom Stavrosa sa jedne i Asprovalte sa druge strane. Kristalno čisto i toplo more, ostaju u neizbrisivom sećanju svakom ko je ikad posetio ova grčka primorska mesta, a njihova obala godinama je nagrađivana priznanjem “plava zastava” Evropske unije i Mediterana. Ljubitelji sporta svoje vreme mogu upotpuniti mnogobrojnim sportovima na vodi: skijanje na vodi, surfing, vožnja bicikala, kanua ili padobrana, odbojka na plaži i tenis.
Svi sadržaji u ovim turističkim mestima – kafići, restorani, taverne, brižljivo izabrane vile za smeštaj gostiju podređeni su odmoru i relaksaciji i zato Vrasna Paralia (Vrasna Beach) i Nea Vrasna nose epitet idealnog mesta za miran, porodični odmor.
Blizina Asprovalte (cca 500-1000 m) omogućava i dobar šoping, dok u samom mestu postoji dosta agencija za iznajmljivanje vozila, mopeda i bicikala što pruža dodatne mogućnosti za istraživačke duhove.
Svakako preporučujemo da obidjete i crkvu Svetog Djordja gde se čuva ikona ovog sveca doneta još u 16.-17. veku, Stagiru, rodno mesto antičkog filozofa Aristotela, antički grad Filipi, Ouranoupolis, prirodnu pećinu Drakotripa…

U okolini se nalaze letovališta Asprovalta i Stavros.

Za letovanje 2014. godine na usluzi su Vam apartmani i hoteli…

Izleti iz Vrasne: Alistrati Drama- Jedna od najlepše ukrašenih i najživopisnijih pećina u Evropi, Filippi- antički grad nazvan po ocu Aleksandra Velikog, Grčko veče, Istanbul, Kavala i ostrvo Tasos, Ksanti- grad sa hiljadu boja, manastiri Meteora, Solun, Sveta gora i Waterland.

Apartmani Vrasna – letovanje 2014.

vila Filoxenia 1 se nalazi u mirnom delu Vrasne ParalijeVila Filoxenia 1 (Filoxenia EIRIA) je hotel apartmanskog tipa. Nalazi se u mirnom delu Vrasna Paralije. Vila ima sopstveni parking. U okviru objekta se nalaze perionica veša, wireless internet, bazen sa ležaljkama i dečje igralište.
vila Filoxenia 2 se nalazi u mirnom delu Vrasne ParalijeVila Filoxenia 2 (Filoxenia EVGENIA) je hotel apartmanskog tipa. Nalazi se u mirnom delu Vrasna Paralije. Vila ima sopstveni parking. U okviru objekta se nalaze bazen sa ležaljkama, wireless internet, pool bar i dečje igralište.
vila Filoxenia 3 se nalazi u mirnom delu Vrasne ParalijeVila Filoxenia 3 (Filoxenia ANASTAZIA) je hotel apartmanskog tipa. Nalazi se u mirnom delu Vrasna Paralije. Vila ima sopstveni parking. U okviru objekta se nalaze bazen sa ležaljkama, wireless internet i dečje igralište.
vila Filoxenia beach se nalazi na plaži Vrasne ParalijeVila Filoxenia Beach – U Vrasna Paraliji, uz samu plažu, nalazi se vila Filoxenia Beach. Vila Filoxenia Beach nema sopstveni parking.
vila Korali VrasnaVila Korali se nalazi u mirnom delu Vrasna Paralije (Vrasna Beach) na oko 20m udaljenosti od plaže. U dvorištu vile nalazi se ozidani roštilj koji je na raspolaganju gostima. Vila Korali nema sopstveni parking.
vila Maria & Spiros VrasnaVila Maria & Spiros- na samom gradskom šetalištu, u neposrednoj blizini najpopularnijeg kafića. Vila Maria & Spiros nema sopstveni parking.
Vila Sakis VrasnaVila Sakis se nalazi u Vrasna Paraliji (Vrasna Beach), na oko 60m udaljenosti od plaže. Svi apartmani su opremljeni TV-om i klima-uređajem (uračunat u cenu).
Vila Sakis nema sopstveni parking.
vila Leonidas VrasnaVila Leonidas je centralno locirana, na 70 metara udaljenosti od plaže. Sve smeštajne jedinice u kući Leonidas su klimatizovane (uračunato u cenu), sa SAT TV-om a gostima je omogućeno besplatno korišćenje interneta.
vila Amanatis Vrasna 1Vila Amanatis se nalazi u centru Nea Vrasne, na samo 20 metara od plaže. Vila Amanatis raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima.
vila Andonis Vrasna 1Vila Andonis je novijeg datuma, od plaže udaljena 200 metara. Sve smeštajne vile Andonis jedinice su sa novim nameštajem, klimom (uključeno u cenu), TV-om, wireless internetom i prostranim terasama.
vila Maria Vrasna 6Vila Maria je smeštena na samoj plaži, u centralnom delu Nea Vrasne. Sve smeštajne jedinice vile Maria su klimatizovane, sa TWC-om i TV-om. Moguće je parkirati vozilo iako ne postoji obezbeđen parking prostor.
vila Amaltea Vrasna 7Vila Amaltea je jedna od najluksuznijih vila u Nea Vrasni, nalazi se na svega 20m od prelepe dugačke peščane plaže. Vila je Lux kategorije.
vila Aleksandra VrasnaVila Aleksandra se nalazi u Nea Vrasni, udaljena oko 70 m od plaže, od Asprovalte oko 300 m
vila Smeraldo VrasnaVila Smeraldo je potpuno nova vila, sagrađena 2010. godine. Udaljena je oko 150m od plaže i 300m od Asprovalte
vila Thalia VrasnaVila Thalia je udaljena od plaže oko 100m u centralnom delu Nea Vrasne. Vila ima uredjeno dvorište sa roštiljem.
vila Janis Nea Vrasna 7Vila Janis se nalazi na oko 200m od plaže i glavnog šetališta. Svaka smeštajna jedinica raspolaže klima-uređajem čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta
vila Rena Rula Nea Vrasna 8Vila Rena Rula se nalazi oko 100 metara od centra i plaže. Smeštajne jedinice raspolažu klima-uređajem čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta

Hoteli Vrasna – letovanje 2014.

Specijalne ponude