Toroni

Letovanje Toroni 2014.

Letovanje Toroni 2014.Toroni je malo mesto na zapadnoj obali Sitonije između Neos Marmarasa i Porto Koufa, udaljeno oko 130 km od Soluna. Zaštitni znak mu je predivna plaža duga 2 kilometra, koja je nagrađena Plavom zastavom i koja zaista ostavlja bez daha.Toroni nosi ime žene Posejdonovog sina Proteja.Za one koji vole da istražuju okolinu, u samom Toroniju nalaze se razna istorijska znamenja kao što su ostaci antičkog grada koja oživljavaju davna vremena i predele.
Toroni je pravo mesto za porodičan odmor. Nekoliko taverni pružiće Vam pravi užitak tradicionalne grčke kuhinje, a naravno, tu je i nekoliko odlično snabdevenih prodavnica u kojima možete pronaci sve ono što ce vaš boravak uciniti komfornijim.

Za letovanje 2014. možete da birate da li želite da smeštaj bude hoteli ili apartmani.

Osim letovanja možete koristiti i autobuski prevoz za Grčku ili ponudu putovanja

Izleti sa Halkidikija: Grčko veče, krstarenje zalivom Toroneos, manastiri Meteora, najlepše plaže Toroneosa, pećina Petralona, Solun, Sveta Gora, Vodeni park – Waterland

Ponuda apartmana Toroni

vila Dimitris Toroni 5Vila Dimitris se nalazi 2 minuta od plaže. Apartmani za tri ili četiri osobe. Korišćenje klime je bez doplate.
flower1Vila Flower se nalazi na samoj plaži u neposrednoj blizini kuće Sakis. Idealna je za porodičan odmor zbog roštilja u dvorištu, čišćenja na svaka tri dana kao i mogućnosti pranja veša u perionici u okviru kuće.
flora2Vila Flora je kompleks apartmana, soba i studija, bašti, terasa za sunčanje i restorana sa barom. Vila Flora je smeštena u mirnom delu Toronija na samo 20 m od plaže
sakisi-1Vila Sakis 1 se nalazi u središnjem delu mesta Toroni, uz glavno šetalište. Prednja strana kuće je okrenuta prema moru i u prizemlju se nalazi taverna.
sakisii-6Vila Sakis 2 se nalazi na 20 metara od mora, u istom dvorištu iza kuće Sakis III. Dvorište kuće Sakis II je prostrano i jako lepo uredjeno.
sakis3-1Vila Sakis 3 se nalazi na 10 metara od mora. Svi studiji i apartmani se nalaze na prvom spratu. Studiji su za dve ili tri osobe.
sakis4-4Vila Sakis 4 je deo apartmanskog kompleksa Sakis. Vila Sakis 4 se nalazi na 40 metara od mora. Svi studiji se nalaze na prvom spratu sa pogledom na dvorište.
olga1Vila Olga se nalazi na samoj plaži u Toroniju. Glavna zgrada kuće ima dvokrevetne studije u prizemlju, sa dva klasična ležaja i foteljama na razvlačenje.
basil1Vila Basil je sastavni deo najnovijeg hotelskog kompleksa Blue Sea Hotels u Toroniju. Nalazi se na samoj peščanoj plaži, a činjenica da gosti mogu da koriste bazen, djakuzi i dečiji bazen
maria1Vila Maria se nalazi na samoj plaži, u neposrednoj blizini kuće Olga. U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni apartmani.

Ponuda hotela Toroni

Cenovnici Toroni

Toroni, ponuda 1

Toroni, ponuda 2

Letovanje Halkidiki- ponuda hotela 1

Letovanje Halkidiki- ponuda hotela 2

Content for the tab SPECIJAL