Tasos

Letovanje Tasos

Tasos je najsevernije ostrvo Egejskog arhipelagaTasos je najsevernije ostrvo Egejskog arhipelaga. Ostrvo Tasos udaljeno od Soluna oko 200km. Površina ostrva Tasos iznosi 390 km2, a obim oko 90 km. Bilo je u rukama Feničana, zatim Grka, potom Turaka i, konačno, danas opet Grka. Svaka kultura je ostavila svoj trag pod Ipsarion planinom. Ostrvo Tasos će Vas očarati gostoprimstvom ostrvljana i lepotom zelenila. Ostvo Tasos povezano je sa kopnom dobrim trajektnim linijama iz mesta Keramoti i Kavala. Prelepi Tasos, ostrvo maslina, vina, smokava i sunca, .. . Zbog bujne vegetacije i nepreglednih borovih šuma nazivaju ga poetskim imenom” šuma koja pluta”. Lepotu Tasosa odlikuje i veliki broj plaža, skrivenih uvala, maslinjaka, a ostrvo je poznato po dobrom vinu, medu i maslinama. Mnoštvo je razloga zbog kojih mnogi žele da doplove i ponovo udahnu neodoljivi miris “dijamanta Egeja”. Tasos zbog prirodne lepote, bogate vegetacije, kristalno čiste vode i uglavnom peskovitih plaža turisti rado posećuju. Turistička mesta na ostrvu su Limenas, Potos, Limenarija, Pefkari, Skala Potamia,…

Za letovanje na ostrvu Tasos 2014. godine pripremili smo vam veliku ponudu smestaja. Na Vam je da odaberete apartmani ili hotel.

Letovanje na Tasosu iskoristite za neki od izleta:
Ostrvska tura- obilazak najlepših lokaliteta na ostrvu, Krstarenje brodom, Tradicionalno Grčko veče i izlet u Kavalu

Mapa Tasosa

ApartmaniHoteliCenovniciRezervacija

Apartmani Limenas Tasos

kuca-Amy-Limenas-thVila Amy Limenas je jednospratna Vila sa visokim prizemljem skromnog izgelda i kvaliteta, koja se nalazi u širem centru, na oko 500 m od mora.
kuca Roula Limenas-thVila Roula Limenas je ednospratna Vila, koja se nalazi u širem centru, na oko 200 m od mora i oko 300m od plaže.
kuca Alexandra Limenas-thVila Alexandra Limenas je prizemna Vila, koja se nalazi na 15 minuta šetnje od centra, okružena zelenilom i baštom, na oko 150 m od mora.
vila edelweiss limenas thVila Edelweiss Limenas je dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u širem centru, na oko 150 m od mora
vila Victoria Limenas-thVila Victoria Limenas je dvospratna Vila sa visokim prizemljem, koja se nalazi u centru, na oko 300 m od mora.
vila Evridiki Limenas-thVila Evridiki Limenas je prizemna Vila, koja se nalazi na 15 minuta šetnje od centra, na oko 200 m od mora.
vila Aleksandra LimenasVila Aleksandra Limenas je locirana iznad samog centra na par minuta od glavnog šetališta i 10-ak minuta od plaže
vila Albatros LimenasVila Albratros Limenas se nalazi na ulasku u mesto. Vila je udaljena od uredjene plaže Tarzanos nepunih 200 m i od uredjene plaže Papias oko 100 m

 

Apartmani Limenaria Tasos

nikos-limenaria thVila Nikos Limenaria je dvospratna kuća, koja se nalazi u širem centru, na oko 300 m od mora.
vila Natassa Limenaria thVila Natassa Limenaria je dvospratna kuća, koja se nalazi u širem centru, na oko 300 m od mora. Kuća poseduje studija za 2 osobe
vila Anna Limenaria thVila Anna Limenaria je trospratna kuća, koja se nalazi u širem centru Limenarije na oko 250 m od mora. Kuća poseduje studije za 2 ili 3 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe
kuca Vana Limenaria-thVila Vana Limenaria je dvospratna Vila sa prizemljem, koja se nalazi u centru, na oko 100 m od mora.
kuca Armeno Limenaria-thVila Armeno Limenaria je jednospratna Vila sa prizemljem, koja se nalazi na samom ulazu u Limenariju, na oko 800 m od centra i oko 100 m od mora.
kuca Kiparisiou Limenaria-thVila Kiparisiou Limenaria je jednospratna Vila sa prizemljem skromnog izgleda i kvaliteta, koja se nalazi u širem centru, na samoj plaži.
tina-limenaria-5Vila Tina Limenaria nalazi se na 100 metara od peščano-šljunkovite plaže, a od centra Limenarije 200 metara. Vila Tina raspolaže moderno opremljenim studijima za dve ili tri osobe
vila Discovery LimenariaVila Discovery Limenaria se nalazi na ulasku u Limenariju, udaljena od plaže oko 200 m, od centra mesta oko 300 m.

 

Apartmani Pefkari Tasos

kuca Pefkaris studios Tasos 1Vila Pefkari studios Pefkari se nalazi na plaži udaljen od mora 10m. Ima manje od trideset soba koje su raspoređene na dva sprata i potkrovlju.
vila Thassos Pefkari Tasos 1Apartmani Tasos Pefkari se nalaze na osamdesetak metara od hotela Tasos, prema Potosu, udenuti u maslinjak. olidno su uređeni, renovirani temeljno 2006.

 

Apartmani Potos Tasos

kuca Koula Potos-thVila Koula Potos je dvospratna Vila sa prizemljem, koja se nalazi u centru, na oko 100 m od mora. Vila Koula poseduje manja studija za 2, 3 ili 4 osobe
kuca Dimitris Potos-thVila Dimitris Potos je dvospratna Vila sa prizemljem, koja se nalazi u centru, na oko 70 m od mora, u blizini kuće Margarita.
vila Markos Potos thVila Markos Potos je dvospratni kompleks  sa prizemljem, nalazi se u centru Potosa na oko 100 m od mora. U sklopu kuće nalazi se restoran
kuca Maria Potos-thVila Maria Potos je drugi sprat kuće, koja se nalazi u centru, na oko 50 m od mora. Vila Maria poseduje studija za 2 ili 3 osobe
vila-ana-potos-8Vila Ana Potos se nalazi u strogom centru mesta na svega par metara od plaže. Sve smeštajne jedinice nalaze se na 1. spratu. Vila Ana ne poseduje parking.
hermes-potos-2Vila Hermes Potos je novosagrađena vila, 250 metara od prelepe peščane plaže. U vili Hermes studiji su opremljeni sa savremenim kuhinjskim nišama, klima uređajima, TV aparatima, fenom za kosu.
vila Meandros Potos TasosVila MEANDROS Potos se nalazi u srcu mesta, iz Limenarije ubrzo nakon ulaska u Potos, a pre benzinske pumpe
Aparthotel Makedonia 3* PotosAparthotel MAKEDONIA 3* Potos se nalazi u predivnom Potosu, na 4,5 hektara površine, udaljen od plaže 250 m.
vila Stela Potos Tasos 1Vila Stela Potos se nalazi na 7 minuta šetnje od plaže. Veliki, prostrani studiji za dve i tri osobe. Doplata za korišćenje klime iznosi 5 eur dnevno.
vila Babis Potos Tasos 1Vila Babis Potos se nalazi na 2 minuta od plaže. U samom srcu Potosa u drugoj šetališnoj ulici paralelnoj sa plažom. Studiji za dve osobe, mezoneti za pet osoba.
vila Irene Potos Tasos 1Vila Irene Potos je šestu sezonu u našoj ponudi i zaista je napravila iznenađenje. Mnogi turisti kažu da je higijena odlična, domaćini neprimetni
vila Dimitris PotosVila Dimitris Potos se nalazi se u mirnom delu Potosa, iznad glavnog puta, na 5-10 minuta hoda od plaže.
vila Eleni PotosVila Eleni Potos se nalazi u jednoj od centralnih uličica Potosa na samo 30 m od prelepe peščane plaže.
vila Papaikonomu I PotosVila Papaikonomu I Potos se nalazi nedaleko od hotela Alexandra Beach, udaljena oko 200 m od centra, na samoj plaži.
Vila Papaikonomu II PotosVila Papaikonomu II Potos je drugi deo zgrade vile Papaikonomu, deli ih dvorište, od plaže udaljena oko 70m.
Vila Papaikonomu III PotosVila Papaikonomu III Potos je izdvojena mezoneta kao deo kompleksa Papaikonomu. Deli ih dvorište, od plaže udaljena oko 70m.
Vila Papaikonomu IV PotosVila Papaikonomu IV Potos je izdvojena zgrada u dvorištu vila Papaikonomu. Sadržaj vile: dvorište, parking, roštilj na otvorenom

 

Apartmani Golden beach Tasos

vila-makrinaVila Makrina Golden beach se nalazi na oko 180m udaljenosti od mora. Vila Makrina nema sopstveni parking.

 

Skala Potamia Tasos

vila-aleksandros-1Vila Aleksandros Skala Potamia je udaljena oko 80 metara od mora. Spada u red luksuznije opremljenih vila apartmanskog tipa.
vila Elena Nina Tasos 5Vila Elena Nina Skala Potamia je udaljena oko 180 metara od mora. Smeštajne jedinice se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu.

Hoteli Tasos

Hoteli Limenas

hotel-lena-limenas-thHotel Lena Limenas je trospratni, nekategorisani hotel sa prizemljem, koji po nama zaslužuje između 2* i 3*. Hotel Lena nalazi se u centru, na oko 200 m od mora.

Hoteli Potos

hotel Alexandra beach Potos Tasos 1Hotel Alexandra beach Potos je fascinantan hotel. Hotel Alexandra beach se nalazi na ulazu u Potos – najlepšem mestu na Tasosu.
hotel Atrium TasosHotel ATRIUM Potos se nalazi van gradića Potosa, a na pešačkoj udaljenosti (plažom 300m, putem 800m) od mesta., na plaži San Antonio, na kraj potoske uvale, da mu niko ne smeta sa strane. Uvučen od puta, pobego od buke.

Hoteli Pefkari

hotel Thassos Pefkari Tasos 4Hotel Thassos Pefkari se nalazi na 800m od Potosa i udaljen je 27 stepenika od prelepe plaže do koje stižete brzom sporinom kroz tavernu